TOMMY HILFIGER ANUNTA LANSAREA VIDEOCLIPULUI TOMMY HILFIGER x SHAWN MENDES PENTRU CAMPANIA GLOBALA CLASSICS REBORN

1
De Gavrila Alina
17 mai 2022

Tommy Hilfiger are placerea sa anunte lansarea videoclipuluicampaniei Classics Reborn care prezinta publicului cea mai nouacolaborare a brand-ului cu Shawn Mendes.


Parteneriatul global, construit pe mai multe directii, „Play it Forward” incepe in varaanului 2022, va include look-uri personalizate pentru aparitiile luiShawn din timpul turneului Wonder: The World, o donatie de 1 milion de dolari din partea Tommy Hilfiger pentru a compensaimpactul asupra mediului din timpul turneului mondial si o colectie, realizata impreuna, care va fi lansata in primavara anului2023. Colectia va prezenta stiluri de calitate reimaginate, cu un design circular, si in acelasi timp inovatii in reciclareamaterialelor.

Ca o forma de omagiu fata de istoricul muzical al brand-ului, in video il vedem pe Shawn Mendes cantand la chitara un cover dupa piesa lui Bruce Springsteen, „Dancing in the Dark”, considerata imnul muzicii rock de la mijlocul anilor 80. Aceastainterpretare a fost inregistrata exclusiv pentru acest proiect. Introscena, o bandana americana tricolora se vede in buzunarul din spate al blugilor pe care ii poarta Shawntributul suprem aduslook-ului pe care Springsteen il avea in videoclipul original.

Videoclipul a fost filmat in Austin, Texas, avandu-i ca regizori peCraig McDean si Theo Stanley, si este plasat atat intr-un peisajnatural, in aer liber, cat si intr-un depozit.

Videoclipul Classics Reborn lanseaza noua campanie Classics Reborn, cu articole din colectia clasica Tommy Hilfiger din 1985, acum fiind produse cu materiale mai sustenabile. In video, Shawn poarta culorile clasice Tommy Hilfiger rosu, alb si albastru, inspirate de mostenirea americana a brand-ului. Aceste culoriemblematice sunt de asemenea subtil integrate in elementelevizuale si designul set-up-ului.

In lunile urmatoare, mai multe detalii despre colaborarea „Play it Forward” vor fi distribuite pe canalele de comunicare Tommy Hilfiger si Shawn Mendes. Prietenii si fanii brand-ului TOMMY HILFIGER sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyXShawn, #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

CINE:Cantaretul/compozitorul Shawn Mendes, directorulde creatie Tray Laird, regizorii Craig McDean si Theo Stanley.

UNDEPe toate platformele sociale si digitale Tommy Hilfiger, in magazin si pe OOH-uri digitale selectate.

CAND:16 Mai, 2022

LINK:                https://www.youtube.com/watch?v=4aZnxEAcsj0

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania siMacedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor maiexigenţi consumatori.

Despre TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mairecunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brandul creeaza un stil emblematic, care prindeviata la intersectia dintre clasic si nou, creat impreunacu oameni care modeleaza cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului americanclasic cu o nota moderna. Tommy Hilfiger oferaconsumatorilor din intreaga lume calitate premium, prinTOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, cu o gamalarga de colectii, inclusiv imbracaminte sport, denim, accesorii si incaltaminte pentru barbati, femei si copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit fata de sustenabilitate si incluziune.

Vanzarile globale in retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD in 2021, iar brand-ul este sustinut de peste 16.000 de asociati din intreaga lumeprezent in 100 de tari si in peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazinglobal al sau, tommy.com. PVH a achizitionat Tommy Hilfiger in 2010 si continua sa dezvolte o abordare care se concentreaza pe dezvoltarea relevantei, prezentei sicresterii pe termen lung a brand-ului la nivel mondial.

Aflati mai multe despre calatoria de sustenabilitate a luiTommy Hilfiger aici.  

Despre Shawn Mendes

Originar din Toronto, Canada, Shawn Mendes este un cantaret, compozitor si producator de trei orinominalizat la GRAMMY®. Este cunoscut pentrupiesele sale de succes „Stitches”, „Treat You Better”, „Señoritasi un nou single, „When You’re Gone” sieste al treilea cel mai tanar artist solo care a avut treialbume consecutive pe locul 1. In 2020, a fost cel maitanar artist masculin care a ajuns vreodata in topulBillboard 200 cu patru albume de studio pana in prezent. Pe langa realizarile sale muzicale, Shawn Mendes sprijina diferite eforturi umanitare, iar in 2019, a lansat Fundatia Shawn Mendes, care incearca sainspire tinerii de astazi sa descopere cauze de care suntpasionati, dandu-le in acelasi timp putere sa schimbelumea. Ca parte a misiunii sale permanente, Fundatiaofera resurse si distribuieGranturi Wonder” pentru a permite, inalta si amplifica tinerii dorni de schimbare sacreeze noi oportunitati si sasi imbunatateascacomunitatile.