TOMMY JEANS A ORGANIZAT IN ROMANIA TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS

1
De Gavrila Alina
14 iun. 2022

TOMMY HILFIGER, reprezentat in Romania de SARKK SA, a gazduit TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS pe 8 Iunie si urmareste sa continue misiunea de sustenabilitate desfasurata de brand.


Din dorinta de a construi un viitor mai bun si de a oferi consumatorului moda sustenabila 100% pana in 2030, brand-ul isi propune ca prin TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS sa celebreze si sa incurajeze sustenabilitatea.

Sustine creativitatea

De asemenea, brandul sustine creativitatea consumatorului si accesul la informatii utile despre reciclare, sustenabilitate si moda circulara.

Tommy vrea sa combata risipa

Cu fiecare noua colectie TOMMY JEANS se doreste sa se combata risipa de tesaturi. Si se  incerca ca cea mai mare parte a colectiei sa fie conceputa folosind articole de imbracaminte din denim 100% reciclate.

Articolele sunt realizate printr-o tehnica inovatoare care amesteca deseurile de bumbac din fabricile de imbracaminte si lenjerie de pat. Aceastea sunt cusute cu ata din sticle de plastic PET reciclate.

Evenimentul TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS 

A avut loc la Atelier Floraria Iris si acestei inovatoare initiative s-au alaturat inivitati din industriile creative si media.

Un demers creativ si sustenabil, menit sa contribuie la dezvoltarea culturii upcycling in Romania

In cadrul evenimentului TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS invitatii au acceptat provocarea de a participa la un workshop in care au invatat cum sa creeze diverse obiecte din denim.

Fiecare invitat si-a dat refresh imaginatiei si s-a implicat in realizarea unui obiect din denim, oferind astfel o a doua viata acestui material.


Workshop-ul a fost sustinut de Sergiu Chihaia

Scumptor, textilist & designer, cadru didactic titular la Departamentul Moda, Universitatea Nationalade Arte Bucurestisi studentii sai din Anul III.

De asemenea, participantii au avut ocazia sa admire o expozitie formata din obiecte si instalatii realizate din denim de catre studentii de la UNArte, coordonati de Sergiu.

Denimul folosit a provenit dintr-o selectie de perechi de blugi noi, nepurtati, creatiile studentilor devenind astfel o puternica sursa de inspiratie.

Prietenii si fanii brand-ului TOMMY JEANS sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind @TommyJeans si#TommyJeans.

SFATURI UTILE PENTRU SUSTENABILITATE

Mai putine spalari, mai multe purtari

Intre spalari poti aerisi articolele vestimentare afara sau in fata unui geam pentru a diminua acumularea de bacterii.

Calitate in loc de cantitate

Investeste intr-un articol calitativ, creat cu atentie pentru a rezista mai mult timp.

Schimba sau daruieste

Schimba articolele cu persoanele apropiate atunci cand nu le mai porti. Un obicei nou si util care ajuta planeta.