Totul pentru animale si despre animale intr-un singur loc 13-15 mai 2022 – ”Zilele Facultatii de Medicina Veterinara”

1
De Gavrila Alina
12 mai 2022

In perioada 13-15 mai, intre orele 10.00.-18.00, va avea loc in Campusul Veterinara – Cotroceni, din Splaiul Independentei nr. 105, prima editie a ”Zilelelor Facultatii de Medicina Veterinara.


Ne dorim sa creem cel mai important eveniment dedicat sanatatii si ingrijirii animalelor de companie unde veti intalni profesionisti ai domeniului, care va vor oferi informatii utile legate de ingrijire, alimentatie, profilaxie si patologie, prezentate intr-o abordare interactiva.

Evenimentul se inscrie in seria de manifestatii dedicate aniversariicelor 170 de ani ai Universitatii de Stiinte Agronomice si MedicinaVeterinara din Bucuresti, prin care se prezinta publicului larg istoria primeiscoli agronomice si de medicina veterinara din Romania.

Jandarmeria Romana se alatura acestui eveniment cu o demonstratie spectacol alaturi de caini si cai de serviciu.  Iubitorii de animale vor avea ocazia sa adopte animale care au nevoie de un camin primitor. Sunteti invitati la demonstratii de dresaj la care puteti participa in echipa alaturi de cainele dumneavoastra!

Zilele Facultatii de Medicina Veterinara aduc in Romania, in fata studentilor, experti de talie mondiala ai domeniului: Luis H. Tello si Sergi Serrano. Seminarul ”Primul pas in urgentele veterinare” va avea locduminica, 15 mai, intre orele 9.00-11.00, in Aula Aurel Popovici si LIVE online pe fmvb.ro.

Bucurati-va impreuna cu familia si prietenii, inclusiv patrupezi,de expozitia cu vanzare, in care veti putea gasi hrana sanatoasa, medicamente si accesorii pentru ingrijirea animalelor, carti de specialitate, produse alimentare si artizanale autentice romanesti, direct de la producatori.
Participati la intalniri educationale legate de ingrijirea animalului de companie, sfaturi despre profilaxia bolilor parazitare, despre vaccinare si deparazitare.
Demonstratii de dresaj canin si ecvestru.

Adoptati de la expozitie un nou membru al familiei!

Pe parcursul intregii perioade a evenimentului invitam publicul larg sa viziteze Campusul Veterinara-Cotroceni, cu traditie de peste 150 de anisi Spitalul Veterinar Universitar de Urgenta Prof.dr. Alin Birtoiu,dotat la standarde internationale.

Aveti aici programul complet – http://fmvb.ro/zilele-facultatii-de-medicina-veterinara

Totul pentru animale si despre animale intr-un singur loc!