Turneul Upgrade Education in Romania – 22 Mai – 5 Iunie

1
De Gavrila Alina
12 mai 2022

Vara aceasta Upgrade Education vine in orasul tau! Tot ce trebuie sa stii despre aplicarea la facultate in strainatate

4 orase

6 workshop-uri

4 speakeri, mentori Upgrade & absolventi universitati de top

min. 15 cluburi de liceeni prezenti la evenimente

Esti in clasele 9-11 sau ai un copil la liceu si iti doresti sa afli mai multe despre studiul la facultati de top? Evenimentul acesta este pentru tine!

Daca te gandesti sa aplici la o facultate in strainatate, nu exista „prea devreme” pentru a incepe sa te pregatesti. Foloseste vacanta aceasta de vara pentru a planui din timp toate etapele procesului de admitere si fi cu un pas inaintea celorlalti prin formarea unei strategii de aplicare alaturi de un expert in admiteri de la Upgrade Education.

Pe 22, 28, 29 Mai si 5 Iunie ai sansa pentru prima oara sa cunosti in persoana mentori Upgrade Education intr-unul dintre cele 4 orase incluse in turneu: Timisoara, Cluj, Bucuresti si Iasi. Vino sa afli de la absolventi ai facultatilor de top din lume ce trebuie sa faci sa le calci pe urme.

Vom trece prin toate etapele pentru a fi admis, de la alegerea unui subiect si universitati potrivite pentru tine, pana la usurarea efortului financiar pentru parinti.

Agenda evenimentului

Networking

Ora 12:30

Durata 30 de minute

Discuta cu mentorii despre traseul tau academic si afla de la reprezentantii cluburilor de liceeni la ce activitati ai putea participa pentru a-ti completa portofoliul extracurricular.

Cum sa alegi cariera care ti se potriveste

Ora 13:00

Durata 30 de minute

Aceasta alegere va influenta nu doar sansele pe piata muncii dupa absolvire, cat si sansele de admitere la facultate.

In aceasta sesiune vei afla:

 • Cum sa descoperi inclinatiile copilului tau

 • Cum poti asocia pasiunile & talentele tale cu un program de studii universitare

Care sunt factorii importanti in luarea unor decizii in domeniul academic si profesional
Cum sa intri la o facultate de top (Marea Britanie/SUA/Europa) de la absolventi

Ora 13:40

Durata 1 ora

Procesul de admitere la facultati din America, Marea Britanie si Europa explicat la obiect cu sfaturi din experientele personale ale mentorilor. Afla cum arata procesul de aplicare in tara in care doresti sa studiezi. Intreaba-i pe mentori cum este sa fi student international si ce sfaturi au pentru tine.

In aceasta sesiune vei afla:

 • Care sunt etapele proceselor de admitere si gradul lor de importanta

 • Greseli de evitat in intocmirea dosarului de aplicare

Criteriile de admitere a studentilor in strainatate

Tot ce trebuie sa stii despre financial aid

Ora 14:50

Durata 30 de minute

In aceasta sesiune vei afla:

 • In ce masura poate se pot acoperi costurile de studiu prin ajutorul financiar oferit de stat

 • Care sunt criteriile de eligibilitate pentru a beneficia de acest ajutor

Toate optiunile de finantare a studiilor in strainatate

Construieste un CV care te va scoate in evidenta

Ora 15:20

Durata 30 de minute

Cum poti sa alegi dintre oportunitati de voluntariat, proiecte si cluburi? Lasa-te indrumat in selectarea activitatilor care se aliniaza cu subiectul de studiu ales de tine, iar apoi poti vorbi cu membrii cluburilor invitate la eveniment.

In aceasta sesiune vei afla:

 • Ce activitati extracuriculare te vor ajuta in procesul de admitere

 • Cum sa alegi un proiect extracurricular

Cum sa pui pe picioare o initiativa proprie

Experienta multiculturala Upgrade Education – Q&A cu mentorii Upgrade

Ora 16:00

Durata 20 de minute

Participa la un Q&A cu mentorii nostri din diverse tari in care poti afla despre experienta lor la facultati de top precum: Cambridge, Harvard, Columbia si altele. Aceasta este sansa sa intalnesti o parte dintre cei 120 de mentori Upgrade Education si sa le pui intrebarile tale intr-un cadru relaxat. Afla sfaturile lor cu privire la navigarea vietii de student la o facultate de top.

Eseul care iti va asigura locul la orice universitate de top

Ora 16:20

Durata 30 de minute

In aceasta sesiune vei afla:

 • Care sunt greselile de evitat in scrierea unui eseu de admitere

 • Sfaturi in alegerea subiectului despre care vei scrie

 • Cum arata un eseu de succes si care sunt elementele care au asigurat admiterea autorului

Networking

Ora 16:50

Durata 30 de minute

Discuta cu mentorii despre traseul tau academic si afla de la reprezentantii cluburilor de liceeni la ce activitati ai putea participa pentru a-ti completa portofoliul extracurricular.

„Colaborarea cu Upgrade Academy va ramane cea mai memorabila parte a procesului meu de aplicare la facultate. Fiecare curs in parte si-a atins telul rapid si eficient – am obtinut scoruri in top 0.5% la SAT, am invatat sa scriu eseuri la nivel de universitate, am ajuns sa am un set de aplicatii de care sa fiu mandru. Mai mult, am castigat abilitati care s-au dovedit cruciale mai tarziu in procesul de aplicare, si care vor fi relevante si in experienta mea universitara” – Stefan

Ce castigi daca vii

Participa la opportunity mixer

Descopera cele mai implicate cluburi din oras, care vor avea stand in cadrul evenimentului, afla mai multe despre activitatea lor si ce activitati ai putea face si tu ca membru. Discuta cu reprezentanti tuturor cluburilor de liceeni prezente la Turneul Upgrade Education si gaseste activitati care sa te pasioneze si sa iti imbogateasca CV-ul.

Primeste ghidul complet “Tot ce trebuie sa stii despre aplicarea la facultate in strainatate”

Ghidurile iti vor da mai multe detalii despre etapele procesului de aplicare cu exemple concrete pentru aplicatia ta. Totul intr-o brosura printata, accesibila si pe intelesul tuturor, care contine informatii utile indiferent de cat de multe stii despre acest proces.

Descopera mai multe experiente ale studiului in afara

Discuta cu mentori din diverse tari care studiaza sau au studiat la facultati de top din lume si formeaza-ti o privire de ansamblu asupra studiului in strainatate. Poate chiar ai norocul sa discuti cu mentorii cu care iti vei pregati aplicatia sau sa cunosti persoane de la facultatea unde vei studia in viitor.

Cine vorbeste: Tinu – Harvard University, Matematica

Dupa ce a fost admis la Cambridge, Imperial, UCL, Durham in UK si la Harvard, UPenn (University Scholar), Rice, Vanderbilt, Richmond (Richmond Scholar’s Scholarship), Colgate in SUA, cu bursa completa peste tot, Tinu a ales sa studieze matematica la Harvard University. Dupa ce a lucrat in domeniul financiar in SUA, s-a intors in Romania si a fondat Upgrade Education.

Francesca – Tufts University, Psihologie Clinica

Francesca a fost acceptata la Tufts University cu bursa Neubauer. Ea a studiat Psihologie Clinica si a lucrat in cercetare pe parcursul facultatii. Aceasta a absolvit cu magna cum laude si a facut un program de Master in Psihopatologie la Vrije Universitait in Amsterdam. Acum pregateste elevii la Upgrade Education.

Andrada – University of Amsterdam, Stiintele Comunicarii

Andrada a absolvit cu distinctie programul de Stiinte ale Communicarii. In timpul facultatii, aceasta a cautat mai multe provocari academice, luand cursuri peste cele impuse de universitate si scriind la doua publicatii locale timp de doi ani. Acum Andrada lucreaza la Upgrade Education unde se bucura sa raspunda intrebarilor elevilor si parintilor interesati de studiul in strainatate.

Ion – Oxford University, Matematica-Informatica

Medaliat cu argint si bronz la Olimpiada Nationala de Matematica, Ion a studiat matematica-informatica la Oxford si a lucrat timp de 3 ani la Morgan Stanley in Londra. In prezent lucreaza ca inginer de soft in timpul zilei, iar seara mentoreaza elevii Upgrade Education.

„Recomand Upgrade Education oricui isi doreste nu numai sa scrie un personal statement reusit, ci sa si invete lucruri noi despre domeniul pe care planuieste sa-l studieze de la mentori prietenosi si determinati in a ajuta viitorul student sa ajunga la universitatile la care viseaza.” – Matei

Doresti sa participi?

Te asteptam pe 22 Mai in Iasi la Hotel Traian Iasi: Piata Unirii nr. 1

28 Mai in Bucuresti la Impact Hub Bucuresti Floreasca: Equilibrium, Strada Gara Herastrau Nr. 2

29 Mai in Cluj la Transylvania College: Aleea Baisoara

5 Iunie in Timisoara la Iulius Congress Hall: Strada Aristide Demetriade nr. 1, etajul 1

Rezerva bilet in Iasi

Locuri limitate. :point_up:

Selectia se face pe baza primul venit, primul servit.

Rezerva bilet in Bucuresti

Locuri limitate. :point_up:

Selectia se face pe baza primul venit, primul servit.

Rezerva bilet in Cluj

Locuri limitate. :point_up:

Selectia se face pe baza primul venit, primul servit.

Rezerva bilet in Timisoara

Locuri limitate. :point_up:

Selectia se face pe baza primul venit, primul servit.

„Upgrade e o comunitate de oameni pasionati care sunt dornici sa ajute, care se bucura de reusitele elevilor si se intristeaza de esecuri aproape la fel de mult ca ei insisi.

Nimic din experienta Upgrade nu pare impersonal, artificial sau de duzina, ca in alte locuri.” – Ana

Urmareste-ne pe Instagram sau inscrie-te sa primesti newsletter-ul nostru pentru a afla de mai multe evenimente online sau offline pe care le organizam!

Inscrie-te AICI