Victoria’s Secret lanseaza colectia Love Cloud, ce pune in prim-plan un nou nivel de confort

1
De Gavrila Alina
14 mart. 2022

O campanie puternica, prima de acest fel pentru brandul Victoria’s Secret, prezinta optsprezece femei dinamice ce provin dintr-o multitudine de medii.

Victoria’s Secret a anuntat  debutul Love Cloud, o noua colectie de sutiene si chiloti concentrata pe confort pe tot parcursul zilei. Este prima campanie de acest fel pentru brand, iar colectia este prezentata de catre optsprezece femei dinamice, sustinand astfel angajamentul Victoria’s Secret de a imbratisa si celebra toate femeile. Lansarea acestei noi colectiieste un pas inainte pentru noua viziune Victoria’s Secret, ce doreste sa ofere in continuare sprijin femeilor. Femeile inspirationale prezentate in campanie sunt:

Adut Akech, model
Celilo Miles, pompier Nez Perce Tribe al tinutului salbatic
Devyn Garcia, model
Gia Kelsey, consultant de design si model
Hailey Bieber, model
Imaan Hammam, model
Jailyn Matthews, medic de platou si profesionist Pilates
Jill Kortleve, model
MaryAnn Elizabeth, creativ/artist multidisciplinar
Miriam Blanco, actor/model
Paloma Elsesser, model
Sabina Karlsson, model
Shalom Harlow, model
Sofia Jirau, model
Sylvia Buckler, designer de accesorii
Taylor Hill, model
Valentina Sampaio, model
Yacine Ndaw, coordonator de productie

Dupa ce am ascultat si am fost inspirati de nevoile reale ale consumatorilor nostri, Love Cloud a fost creata ca o colectiece se potriveste confortului de zi cu zi, fara a sacrifica functionalitatea sau senzualitatea. Cu aceasta noua gama, lansam sutiene si chiloti de inalta calitate, cu modele care se potrivesc nevoilor zilnice ale femeilor, in efortul nostru continuu de a dezvolta produse care sustin femeile si evolutiaacestora”, spune Janie Schaffer, director de design a lenjerieiVictoria’s Secret.

Colectia Love Cloud este un moment major in evolutiamarcii. De la femeile incredibile care dau viata colectiei, pana la spiritul incredibil de incluziune de pe platou, aceasta campanie este o parte importanta a noului standard Victoria’sSecret pe care il cream”, spune Raul Martinez, director de creatie Victoria’s Secret.

Love Cloud stabileste un nou standard pentru confortul sofisticat, prezentand o captuseala moale precum un nor, si o tesatura fina la atingere, care stim ca vor fi adorate de catrecliente. Inspirata din dorinta de a se simti lejera asemenea unui nor, lenjeria din colectie este facuta cu ajutorul unei tehnologii de netezire pentru a oferi un aspect elegant si bretele complet ajustabile pentru confortul si flexibilitatea asigurate pe tot parcursul zilei. Colectia contine sase modele – smooth demi, half-pad plunge, push-up plunge, smooth straight-neck lounge, demi front-close with lace back si sport – si trei modele de chiloti asortati, inclusiv doua stiluri care sunt complet ajustabile – o premiera pentru brand – colectia incepe de la 220 Lei pentru sutiene si 130 Lei pentru chiloti si este disponibila in marimile 32A-40DDD: XS-XXL. Love Cloud a fost construita pentru a fi o piesa esentiala in garderoba fiecareifemei, ce ajuta la gasirea confortului in viata de zi cu zi.

Colectia Love Cloud este disponibila in magazinul Victoria‘s Secret din Baneasa Shopping City.