Trufe de ciocolata cu fistic. Doar 4 ingrediente pentru un desert rafinat

trufe de ciocolata
Ioana Marosan1
De Ioana Marosan
20 sept. 2018

Trufele de ciocolata din comert pot sa contina o cantitate exagerata de zahar rafinat si lactate. Daca vrei o reteta vegana si fara zahar alb rafinat, trebuie sa incerci aceasta combinatie!

Uleiul de cocos presat la rece in combinatie cu pudra de cacao si siropul de artar se transforma intr-un desert preferat de toti iubitorii ciocolatei: trufele. In plus, acest desert se face foarte usor si merita sa-l incerci acasa.

Cu doar patru ingrediente sanatoase si putina rabdare, faci un desert rafinat care va surprinde pe oricine.

Ingrediente pentru trufe de ciocolata cu fistic:

6 linguri cu ulei de cocos presat la rece

6 linguri cu pudra de cacao

5 linguri cu sirop de artar

Fistic maruntit

Mod de preparare:

Pune intr-un vas la abur uleiul de cocos si siropul de artar, amestecandu-le bine impreuna. Se adauga cate putin din pudra de cacao, amestecand cu un tel.

Transfera ciocolata intr-un alt castron pe care sa-l lasi la congelator 45-60 de minute. Apoi scoate castronul de la congelator, ia cate o lingura de ciocolata si formeaza bomboanele rontindu-le intre palme.

Trufele se trec prin fistic maruntit si se lasa din nou la congelato 15-30 de minute.

Foto: Shutterstock.com