Mindy Kaling spune ca este „mai sanatoasa ca niciodata” dupa ce a slabit. Cum a reusit actrita sa dea jos 18 kilograme

1
De Georgiana Dorobantu
27 iun. 2023

Mindy Kaling a implinit recent 44 de ani, iar actrita se declara multumita de turnura pe care a luat-o viata ei.

Vedeta din „Office” a postat un mesaj emotionant pe Instagram, cu ocazia zilei sale de nastere, in care s-a aratat recunoscatoare pentru cei doi copii ai sai, dar si pentru starea sa de sanatate tot mai buna. Ea a reusit sa slabeasca in ultimii ani peste 18 kilograme.

„Medicul meu mi-a spus ca in acest an am fost sanatoasa asa cum nu am fost de ani buni”, a scris actrita in postarea de pe Instagram in care a adaugat o fotografie cu fiica sa, Katherine, de cinci ani, si fiul sau, Spencer, de doi ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

„Este un cadou al naibii de bun, nu-i asa?”, a adaugat Mindy.

Actrita a reusit in ultimii ani sa slabeasca peste 18 kilograme, adoptand un stil de viata sanatos.

Cum a slabit Mindy Kaling fara sa tina o dieta stricta: „Mananc ce-mi place“

In luna mai a acestui an, starul din „Mindy Project” a dezvaluit pentru People ca dedica „mult timp si energie” pentru a „incerca sa fie sanatoasa”.

„Imi spun ca trebuie sa fac 32 de kilometri pe saptamana, fie de drumetie, fie de alergat”

„Pur si simplu imi spun ca trebuie sa fac 32 de kilometri pe saptamana, fie de drumetie, fie de alergat. Si asta m-a ajutat incredibil de mult”, a declarat ea pentru publicatia citata.

In ceea ce priveste alimentatia, ea a dezvaluit ca nu face nimic „diferit”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

„Mananc ce imi place sa mananc. Nu va functiona niciodata pentru mine sa urmez orice fel de dieta restrictiva. Doar ca mananc mai putin. Mi-as fi dorit sa fie ceva mai interesant sau spectaculos la modul in care am slabit, dar pur si simplu asa am facut-o”, a declarat actrita.

In mesajul postat de ziua ei, vedeta s-a aratat recunoscatoare pentru cei doi copii ai sai, adaugand ca ei o imping de la spate sa fie cea mai buna versiune a sa – chiar si atunci cand nu isi doreste sa fie.

10 adevaruri despre slabit. Intreg procesul nu este pe atat de dur pe cat pare

„Acum incerc sa fiu prezenta pentru ei (Greu pentru mine! Nu am rabdare!), sa fiu dispusa sa incerc orice (din nou greu pentru mine, nu sunt o persoana deschisa la nou!) si sa ma mentin sanatoasa pentru acesti doi tipi (iar greu! Tot ce imi doresc este sa mananc branza in fata televizorului) pana cand sunt un schelet batran si alb in cap, iar ei sa-mi spuna ‘mama, e timpul sa te duci'”, a mai scris Kaling in postare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Actrita, care a avut in trecut o relatie presarata cu despartiri si impacari cu B.J. Novak, colegul sau de platou din „Office”, a mai spus despre Katherine si Spencer ca sunt „cel mai bun cadou” pe care l-a primit pentru „tot restul vietii”.

Mindy Kaling nu a dezvaluit cine este tatal celor doi copii ai sai

 

Mindy nu a dezvaluit paternitatea copiilor sai, insa fanii speculeaza de mult timp ca Novak, in varsta de 43 de ani, este tatal lor.

Fara sa confirme sau sa nege, ea a spus in august 2022 ca zvonurile nu ii deranjeaza nici pe ea, nici pe Novak.

8 secrete de slabit de la Jennifer Aniston: Ce face ca sa arate impecabil la 53 de ani

„El este nasul celor doi copii ai mei – si au o relatie grozava – si pana acum speculatiile nu mi-au afectat fericirea deloc, nu mi-au afectat copiii sau pe BJ”, a spus Mandy intr-un interviu pentru Marie Claire, citat de Page Six.

„Daca asta ii incanta pe oameni, accept”, a mai adaugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Kaling si Novak au fost impreuna, cu pauze si reimpacari, in perioada 2004-2007.

Cu toate acestea, Kaling a spus ca nu este exclus ca in viitor sa dezvaluie cum au fost conceputi copiii ei. Ea a declarat ca va astepta pana cand ei vor fi mai mari, ca sa decida singuri.

„Vreau ca ei sa fie suficient de mari incat sa vorbeasca cu mine despre asta si sa-mi spuna cum isi doresc ca eu sa vorbesc despre asta”, a marturisit actrita.

„Sunt singurul parinte pe care il au copiii mei. Cred ca sunt super prudenta astfel incat sa fie cat mai putine lucruri pentru care ei s-ar putea supara pe mine”, a continuat vedeta.

Foto: Instagram/Mindy Kaling; depositphotos.com