4 lucruri pe care sa nu le spui niciodata la a doua intalnire

1
De Alice Papuc
12 aug. 2023

Inca esti la inceputul relatiei cu el, asa ca lasa lucrurile sa decurga cat mai firesc. Bineinteles, situatia poate fi diferita in functie de cuplu, dar aceste recomandari iti pot fi utile.

Prima intalnire se bucura intotdeauna de atentia publicului. Cu toate acestea, exista un subiect la fel de important, care merita, la randul lui, sa fie pus in valoare: a doua intalnire. Aceasta este poate chiar mai decisiva. Daca la prima intalnire ai simtit fluturi in stomac si te-ai lasat fermecata de partenerul tau, a doua intalnire reprezinta un moment mai decisiv: emotiile sunt usor diminuate (dar nu inexistente), iar tu te poti concentra mai bine pe ceea ce se intampla. Acesta este momentul in care realizezi daca vrei (sau nu) sa continui sa te intalnesti cu respectiva persoana (si viceversa). Este momentul in care iti faci, in final, o imagine de ansamblu. Cu toate acestea, emotiile inca te pot acapara, asa ca este necesar sa fii atenta la cateva lucruri importante. Descopera ce NU ar trebui sa spui niciodata la a doua intalnire!

“Unde te vezi peste 5 ani?”

Desi esti curioasa de obiectivele sale si de modul in care se vede in viitor, intrebarea aceasta pare mai potrivita pentru un interviu de angajare, decat pentru o a doua intalnire. Incearca sa nu il faci sa se simta interogat si ofera-i spatiul sa se exprime liber. Vei vedea cum, usor, usor, iti va povesti chiar el ceea ce isi doreste si care sunt obiectivele sale.

“Ma placi?”

Desigur, iti doresti sa stii ca cel de langa tine este la fel de interesat cum esti tu. Desigur, un compliment ar fi placut si te-ar face sa te simti mult mai bine. Cu toate acestea, este cazul sa lasi nesigurantele. Fii atenta la alte semnale si iti vei da seama daca cel de langa tine este cu adevarat interesat. Lasa lucrurile sa decurga firesc, natural, si nu incerca sa pari mult prea interesata de atentie. Aminteste-ti ca, la finalul zilei, te ai pe tine, iar relatia ta cu tine este cea mai importanta.

7 moduri neasteptate prin care un barbat flirteaza cu tine

“Tii legatura cu fosta iubita?”

Chiar daca ti-ar placea sa stii care este relatia lui cu fosta, sau chiar ce s-a intamplat in fosta lui relatie, nu este cazul sa deschizi acest subiect. Este mult prea sensibil pentru a doua intalnire si nu iti aduce niciun beneficiu. Dimpotriva, exista riscul sa pari o femeie nesigura sau sa il faci sa isi aminteasca lucruri mai putin placute. Atmosfera se poate schimba cu totul si nu este un lucru pe care ti-l doresti atunci cand totul decurge bine.

Frica obsesiva de boala – cum se manifesta si cum o poti gestiona

“Care este relatia ta cu parintii?”

Subiectul poate fi unul destul de delicat, iar intalnirea voastra se poate transforma intr-o sedinta de terapie. Mai mult decat atat, il poti face sa se simta mai putin confortabil. Lasa lucrurile sa decurga firesc iar daca va fi cazul, veti ajunge sa abordati si astfel de subiecte.

Foto: freepik.com