7 moduri neasteptate prin care un barbat flirteaza cu tine

1
De Alice Papuc
8 mai 2023

Fiecare femeie a ramas surpinsa macar o data in viata ca un barbat o placea. Pur si simplu, ea nu a simtit aceste semnale subtile.

Ai dificultati atunci cand barbatii flirteaza cu tine? Nu esti sigura daca el chiar este interesat de tine? Majoritatea femeilor au trecut prin asta. Barbatii recurg la diferite tactici inainte sa te invite in oras. Iata 7 moduri neasteptate prin care barbatii flirteaza cu tine!

Vorbeste despre cum ar fi un iubit bun alaturi de fata ideala

Iti spune cum s-ar schimba cand ar intalni fata potrivita pentru el? Cum s-ar implica in relatia de cuplu si cat de bine ar merge lucrurile? Acesta este un indiciu clar ca este interesat de tine! Vrea sa iti arate ca este disponibil si sa se puna intr-o lumina buna.

5 lucruri despre care trebuie sa discuti cu partenerul tau inainte sa va mutati impreuna

Iti cere ajutorul in diverse domenii

Daca stie ca esti pasionata de ceva, iti va cere imediat ajutorul, chiar daca nu este preocupat cu adevarat de acel subiect. Barbatii flirteaza cu tine in acest mod, incercand sa petreaca mai mult timp in compania ta. Aceasta este o buna oportunitate ca el sa te poata invita in oras, astfel incat sa discutati mai multe.

Iti deschide usa

Face mici gesturi politicoase prin care vrea sa iti arate ca este un adevarat gentleman: iti deschide usa si incearca sa fie atent in prezenta ta. Barbatii nu inteleg de ce femeile nu isi dau seama ca acestea sunt semne clare ca ei sunt interesati.

Care este cea mai atragatoare trasatura a ta – si cum conduce aceasta catre iubire

Incearca sa te impresioneze

Fie ca vorbeste despre castigurile sale financiare, fie ca face glume si incearca sa iti arate cat de amuzant este, el incearca intr-un fel sau altul sa te impresioneze. Poate ca iti va povesti despre cat de mult a calatorit si cate lucruri frumoase a vazut. Sau poate ca va incerca sa iti spuna ce relatie buna are cu familia sa. Face aceste lucruri astfel incat sa te impresioneze si sa iti arate ce partener bun ar fi pentru tine.

Este atent in preajma copiilor

Barbatii stiu ca femeile apreciaza tatii implicati si grijulii, astfel ca se vor comporta ca atare atunci cand vor incerca sa te impresioneze.

Beneficiile unui animal de companie asupra sanatatii tale mintale

Simti ca „se tine dupa tine”

El este mereu in preajma ta si iti cauta compania, chiar daca nu discutati despre nimic concret si nu initiaza niciun contact intre voi. Exista si barbati care sunt mult prea timizi ca sa te invite la o intalnire. Sau barbati care isi doresc ca femeia sa demonstreze si ea interes. Daca simti ca el e mereu acolo pentru tine, daca vezi ca s-a implicat in cercul tau de prieteni, este clar ca isi doreste sa fie cu tine!

Spune ca iubitul tau va fi un norocos

Daca iti spune acest lucru, este cu adevarat interesat de tine. Sau poate incearca sa abordeze subiectul altfel: „as fi norocos sa am o iubita ca tine”. Acesta este un semnal cat se poate de clar ca este interesat de tine si ca isi doreste ca relatia voastra sa evolueze.

Foto: Freepik.com