Calitatile feminine de care barbatii sunt atrasi instant

1
De Daniela Mitran
24 sept. 2022

Oricarei femei ii place sa fie remarcata si sa primeasca atentie. Dar uneori poate fi destul de greu sa faci o noua cucerire. Iar acest lucru nu se intampla pentru ca faci ceva gresit. Ci pentru ca pur si simplu nu stii care sunt acele calitati care atrag atentia unui barbat.

Probabil ca si tu, la fel ca mine sau ca multe alte femei, te-ai intrebat ce faci gresit. De ce nu primesti atentia pe care ti-o doresti sau de ce nu reusesti sa atragi barbatul dorit. Sa ii captezi atentia celui de care esti indragostita in secret. Si poate ca nu mereu ai gasit raspunsurile la toate aceste intrebari.

Este important sa acorzi mai multa atentie detaliilor, astfel incat sa-ti pui in valoare mai bine calitatile. Nu doar pe cele care crezi ca vor capta atentia unui barbat.

Ce observa barbatii cu adevarat la femei? Afla ca ei vad dincolo de calitatile fizice.

Ce observa barbatii cu adevarat la femei

Expresiile faciale

Nu mai este un secret faptul ca barbatii au un simt vizual dezvoltat si ca au nevoie de un “stimulent” care sa le atraga atentia, iar expresiile faciale spun mai multe lucruri despre tine decat cuvintele pe care le rostesti. Un zambet inocent, o privire pe furis… barbatii observa toate aceste lucruri si, desigur, vor fi dornici sa te cunoasca mai bine.

Culorile pe care le porti

Poate ca aceste detalii nu sunt importante pentru tine, insa barbatii chiar le observa. Mai mult decat atat, culorile si imprimeurile pe care le porti de obicei spun multe despre personalitatea ta sau despre starea de spirit pe care o ai, iar femeile vesele, increzatoare si optimiste vor fi mereu observate de reprezentantii sexului puternic.

Stilul vestimentar

Iti vine sa crezi sau nu, si barbatii acorda atentie stilului vestimentar. Acest lucru nu inseamna ca sunt pasionati de moda, ci inseamna ca ei asociaza tinutele pe care le adopti cu personalitatea pe care o ai, pentru ca, in cele din urma, imaginea pe care o afisezi spune multe despre tine.

Preferintele culinare

Poate ca acest criteriu iti pare ciudat, insa preferintele culinare pe care le ai se numara pe lista cu lucruri pe care barbatii chiar le observa la femei. De exemplu, o femeie care are un stil de viata sanatos si acorda importanta alimentatiei este foarte apreciata de barbati, pentru ca acest lucru inseamna ca are grija de ea si ca… este fertila.

Alegerile in materie de muzica

Muzica este un subiect de discutie general, fiecare dintre noi avem artisti preferati, melodii pe care le ascultam in mod repetat sau versuri care ne ung pe suflet… iar preferintele muzicale pe care le ai sunt pe lista cu lucruri pe care barbatii chiar le observa la femei. Muzica te ajuta sa te cunosti mai bine, sa creezi noi conexiuni si, de ce nu, sa dezbati subiecte profunde sau sa descoperi lucruri frumoase despre persoanele din jurul tau. Si barbatii stiu ca muzica poate fi un motiv foarte bun pentru a te aborda si pentru a te cunoaste mai bine.

Foto: Shutterstock.com