Ce-a fost in mintea lor!? – Ce cred barbatii despre sutienul cu push-up

sutienul cu push-up
1
De Andreea Leta
4 nov. 2018

Saptamana aceasta am abordat un subiect sensibil si e posibil sa fi daramat unul dintre miturile senzualitatii. Prietenii nostri ne-au facut marturisiri despre sutienul cu push-up, unul dintre asa-numitii aliati ai femeilor cand vine vorba de armele seductiei.

Daca ar fi sa faci un top 3 al celor mai feminine aspecte, la ce te-ai opri? Mascara, sani si stiletto poate? Mult timp am crezut ca barbatii prefera busturile generoase, un aspect usor ’’bimbo’’, poate ca avand chiar tente ce unora dintre noi li s-ar parea vulgare.

Dar adevarul este ca nimic nu se compara cu aspectul natural.

Iata ce au avut de zis cativa barbati despre sutienul cu push-up:

Andrei, 22, student

“Nu imi place cum arata pentru ca denota un complex de inferioritate sau neincredere in propriul corp. Dar exista si rochii care au in constructia lor un corset cu push-up, de exemplu, care au acest detaliu in jurul bustului special pentru a evidentia foarte bine formele trupului respectiv. Dar apreciez mult mai mult o femeie asumata, care stie sa isi puna in valoare calitatile exact asa cum sunt ele in mod natural.”

Costin, 23, student

“Cat timp e folosit doar pentru a da o forma sanilor in contextul unei anumite piese vestimentare sau doar pentru sex appeal, e ok din punctul meu de vedere, dar in niciun caz sa nu fie folosit pentru a simula dimensiunea mai mare a sanilor. Totusi, e drept ca n-am auzit vreun baiat sa zica <<si am ajuns in pat cu ea si am vazut ca avea sani mai mici decat lasa sa se vada, asa ca m-am suparat ca ma minte inca dinainte sa inceapa relatia si am plecat>>.”

Daniel, 26, consilier

“Tot ce vad fetele tinere, de exemplu, in jurul lor e modificat, deci toate trebuie sa corespunda acestui tipar. S-au obisnuit deja sa fie admirate ca ’’obiecte’’ sexuale, oricat de dur ar suna, astfel ca aspira la anumite dimensiuni ale bustului, sa zicem. E un declansator al senzualitatii, transmite foarte clar un mesaj. Atata timp cat il folosesti ca pe un tool asumat, e ok. Daca simt ca poarta push-up din nesiguranta, nu sunt de acord. Sa-si creezi o imagine de femeie fatala este optiunea fiecarei femei si, de ce sa nu recunoastem, foarte placut ochiului.”

Alin, 29, inginer

’’Incep prin a spune ca nu imi place ideea de sutien cu push-up in cazul in care este folosit pentru a parea mai mult decat este in dotare. Pur si simplu nu imi place ideea de nenatural. Push-upul mi se pare acelasi lucru cu barbatii care isi baga șosete in boxeri :))) Nu cred ca exista un context in care e justificat sa porti, pentru ca naturalul e mult mai sexy!’’

Foto: Instagram – Alexis Ren