Flirtul cu un barbat: 5 greseli pe care le fac chiar si cele mai increzatoare femei

1
De Alice Papuc
4 nov. 2023

Cat de complicat poate sa fie sa flirtezi cu un barbat? Vei ramane surprinsa sa observi ca nici barbatii nu se simt tocmai confortabil in anumite situatii!

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a incepe o conversatie si de a-i arata unui barbat ca esti interesata de el este sa flirtezi. Flirtul demonstreaza incredere in sine si o latura jucausa. Cu toate acestea, fiecare lucru trebuie facut cu masura. Chiar si flirtul poate lua o intorsatura mai putin dorita, si chiar si barbatii sunt “satuli” de anumite tactici. Iata 5 greseli de flirt pe care le fac chiar si cele mai increzatoare femei!

O abordare mult prea agresiva

Este bine sa ii arati unui barbat ca esti interesata de el, insa ai grija sa nu pari prea agresiva in acest proces. Lasa loc imaginatiei si permite-i sa se implice si el, la randul lui. Nu incerca sa acaparezi toata atentia. Este usor sa pari mult prea “disperata”, chiar daca tot ceea ce vrei tu sa faci este sa arati ca ai incredere in tine.

Joci prea multe jocuri

Jocul poate parea intens si placut, dar barbatii care isi doresc cu adevarat o relatie nu vor continua sa urmareasca o femeie care nu stie ce isi doreste. Daca tie chiar iti place de cineva, arata-i ca esti interesata, in loc sa incerci doar sa “il tii pe jar”.

Lipsa de respect

Sarcasmul si umorul pot fi instrumente importante atunci cand flirtezi cu un barbat. Umorul mentine discutia relaxata, in timp ce sarcasmul poate arata latura ta inflacarata. Cu toate acestea, ai grija sa nu pari rautacioasa sau lipsita de respect fata de cei din jurul tau. Nu iti jigni partenerul si nu incerca sa faci glume mult prea rautacioase. Aminteste-ti ca totul se face cu limita si pune-te in situatia celui de langa tine.

Incerci sa pari ceea ce nu esti

Pastreaza-ti latura ta autentica si nu incerca sa spui lucruri doar pentru ca “asa trebuie”. Nu incerca sa te transformi in altcineva pentru ca ai senzatia ca esti mai interesanta. Barbatii vor observa aceste lucruri si nu vor crea o conexiune reala cu tine. Vorbeste despre tine exact asa cum esti si nu incerca sa te schimbi pentru cei din jurul tau. Nu forta nota doar de dragul conversatiei sau pentru a pastra aparentele.

Adevaratele motive pentru care oamenii flirteaza, conform specialistilor

Esti mult prea dependenta

Barbatii isi doresc o femeie care poate avea grija de ea. Nu incerca sa devii extrem de “lipicioasa” daca abia v-ati cunoscut. Este o diferenta intre a-l atinge in treacat, pentru a-i transmite un semnal, si a te agata de bratul lui cand abia v-ati cunoscut si prietenii lui sunt si ei de fata. Nu incerca sa il acaparezi cu totul, lasa-l si pe el sa fie cel care vine la tine. Atitudinea mult prea dependenta nu este deloc atractiva.

Foto: freepik.com