5 semne ca esti cu adevarat fericita in relatia in care esti

1
De Cristina Tudor
17 aug. 2022

Iata care sunt acele semne importante ca esti cu adevarat fericita in relatia de cuplu, potrivit psihologilor:

Multi oameni sunt in cautarea fericirii alaturi de o alta persoana. Insa ei deja gresesc cand pleaca la drum. Nimeni nu te poate face cu adevarat fericit. Inainte de a fi fericit cu altcineva trebuie sa fii fericit cu tine insati. Persoana care vine in viata ta doar adauga putin mai multa fericire la fericirea pe care tu deja o simti in sufletul tau.

Cum poti fi fericit cu adevarat intr-o relatie? Gandul ca ai un partener de cuplu, un om pe care sa te bazezi, care iti este alaturi la bine si la rau iti face sufletul sa zambeasca? Te linisteste? Te ajuta sa te simti mai fericita decat esti deja?

Societatea de astazi, internetul, filmele si cartile ne arata adesea o idee gresita despre ce inseamna sa fii cu adevarat fericit intr-o relatie. In plus, acestea ne pot face sa ne indoim de ce avem noi si sa ne intrebam daca suntem cu adevarat fericiti.

Iata care sunt acele semne importante ca esti cu adevarat fericita in relatia de cuplu (potrivit psihologilor):
1. Simti bucurie in sufletul tau mai tot timpul

In timp fluturii in stomac si indragosteala adolescentina vor disparea complet. Insa nu iti face griji – pentru ca de aici urmeaza partea si mai frumoasa.

Fericire, liniste si bucurie. Acestea vor fi sentimentele care vor ramane alaturi de tine tot timpul. Fluturii in stomac sunt acolo, insa apar mai rar.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com