5 motive pentru care barbatii evita femeile elegante

1
De Alice Papuc
16 apr. 2023

Descopera motivele pentru care o femeie eleganta, o femeie inteligenta si care este atenta la bunele maniere prezinta “probleme” in a-si gasi un partener de viata.

Ai observat vreodata ca barbatii evita femeile elegante? Pare ca femeile elegante sunt mereu singure din anumite considerente. Ai crede ca acestea nu au noroc in dragoste si ca barbatii parca “fug” cand vad o femeie cu un anumit stil de viata.

Iata 5 motive pentru care barbatii evita femeile elegante!

 

Le considera femei mult prea serioase

Barbatii tind sa asocieze femeile elegante cu femei serioase, rigide. Ei cred ca acestea nu au simtul umorului si ca nu se vor distra impreuna. Chiar daca eleganta nu este echivalenta cu seriozitatea, anumiti barbati tind sa fie reticienti atunci cand au alaturi o femeie sofisticata. Ei cred ca o femeie eleganta va trata cu seriozitate orice subiect, inclusiv datul cu aspiratorul.

Sunt de parere ca femeile elegante ii vor neglija

Chiar daca nu te-ai astepta la acest lucru, si barbatii au temerile lor. Cand au alaturi o femeie mult prea eleganta, barbatii se sperie si considera ca aceasta se va concentra doar pe sine. Se tem ca vor fi neglijati si ca relatia nu va functiona din aceste considerente.

Esti predispusa la fericire sau la tristete? Legatura dintre tipurile de creier si sentimentul de fericire

Sunt intimidati de femeile elegante

Asa cum am subliniat anterior, si barbatii experimenteaza sentimente de nesiguranta. Mai exact, atunci cand se afla in compania unei femei elegante, barbatii o pot considera o femeie mult prea “pretentioasa”. Se pot teme ca respectiva femeie are deja tot ceea ce isi doreste si nu au ce sa ii mai ofere. Pot crede ca nu sunt indeajuns si ca nu o vor face cu adevarat fericita.

Isi doresc doar o aventura

Exista situatii in care barbatii isi doresc doar o aventura, nicidecum o relatie serioasa si pe termen lung. Multi barbati prefera sa nu abordeze o femeie eleganta, gandindu-se ca aceasta nu va fi dispusa la o escapada romantica.

5 zodii care sunt maestre in bucatarie. Taurul e pe primul loc!

Considerente financiare

Exista si barbati care considera ca nu vor putea sa se ridice la standardele financiare ale unei femei elegante. Acestia asociaza involuntar eleganta cu anumite cheltuieli considerabile. Nu sunt siguri ca se vor adapta stilului de viata pe care il are o femeie eleganta si ca vor avea o relatie de cuplu armonioasa.

Ce poti face in acest sens?

Fii tu

Lasa adevarata ta personalitate la iveala. Fii tu, exact asa cum esti: eleganta, dulce, amuzanta, grijulie, neindemanatica, curajoasa. Nu te teme sa te exprimi si sa arati cine esti cu adevarat. Zambeste-le celor din jur, razi la glumele care iti plac si nu te teme sa gresesti.

Nu ceda presiunii

Nu ceda presiunii de a avea un partener. Asteapta persoana aceea cu adevarat speciala, persoana pe care ti-o doresti cu adevarat in viata ta. Nu te schimba doar de dragul cuiva. Fii autentica si asteapta barbatul care te va iubi si te va aprecia exact asa cum esti.

Lucrurile de care ai nevoie intr-o relatie, in functie de zodia ta. Afla ce te face fericita cu adevarat!

Fii deschisa

Continua sa crezi in dragoste. Fii deschisa, iesi cu prietenii tai, bucura-te de tot ceea ce are viata mai frumos de oferit. Iesi la intalniri, distreaza-te, calatoreste si vezi lumea. Partenerul ideal va aparea exact atunci cand te astepti mai putin.

Foto: freepik.com