“Beige flags” este noul trend de relatii de pe TikTok: vezi daca se aplica si in relatia ta de iubire

1
De Alice Papuc
14 iul. 2023

Descopera care este beige flag-ul tau!

Cel mai probabil ai auzit de conceptul de “red flags”, mai exact acele semnale de alarma, lucruri care trebuie sa iti dea de gandit. Insa ce parere ai de conceptul de “beige flags”, iti este cunoscut? Descopera noul trend viral de pe TikTok si afla ce inseamna acesta, mai ales in relatia de cuplu!

@lois_choi

please ignore the background music, currently coparenting with ms. rachel 😂 #beigeflags #beigeflag #btsarmy #btsfyp #btstiktok

♬ Funny Background – Stefani

Ce reprezinta conceptul de “beige flags”?

Conceptul de beige flags reprezinta acele semnale care nu sunt neaparat ingrijoratoare. Beige flags inseamna ca nu vei fugi direct, ci ca vei reflecta cateva momente cu privire la acel subiect. Acestea fiind spuse, “beige flags” nu reprezinta niste lucruri care sunt neaparat rele, dar nici neaparat cele mai bune. Bineinteles, conceptul este unul subiectiv si totul tine de fiecare persoana in parte. Tocmai de aceea este dificil sa oferi o definitie exacta a conceptului. Este un concept popularizat pe social media, mai exact pe TikTok, aceste videoclipuri devenind, de cele mai multe ori, virale.

Cat il tine supararea atunci cand va certati, in functie de zodia lui

@cassandrapalumboo

He’s also still late eveymorning 🫠😴😵‍💫🥱🤧 #beigeflag #couple #boyfriendsbeigeflag #relationship #datingmen

♬ Summer Background Jazz – Jazz Background Vibes

“Beige flags” in relatia de cuplu

Plecand de la definitia de “un lucru care nu este nici rau, nici bun”, trendul viral de pe TikTok infatiseaza aceste beige flags in relatia de cuplu. Mai exact, vei vedea videoclipuri de timpul “beige flag-ul iubitului meu este…” sau “cel mai important beige flag al iubitei mele este ca…”. In continuare, persoanele aflate intr-o relatie impartasesc anumite lucruri mai putin obisnuite despre partenerii lor. Cateva exemple ar fi: faptul ca partenerul/partenera nu a vazut anumite filme emblematice precum Star Wars, Harry Potter sau Stapanul inelelor. Sau faptul ca partenerul intreaba mereu ospatarul ce ar trebui sa comande si ii urmeaza exact recomandarea. Sau ca acesta sforaie si vorbeste in somn noaptea. Acestea fiind spuse, videoclipurile au un rol de a arata o parte cat se poate de reala si de autentica a vietii de cuplu.

5 indicii dure ca tu si prietena ta nu sunteti atat de apropiate pe cat credeti

Autenticitatea – cea mai importanta parte

Poate ca acesta este si motivul pentru care aceste videoclipuri devin virale: autenticitatea. Intr-o lume in care toata lumea cauta perfectiunea, anumiti utilizatori de pe TikTok aleg sa arate parti cat se poate de normale din viata de zi cu zi. Relatiile nu sunt intotdeauna pline de momente pasionale, intalniri in locuri fancy sau de vacante exotice. Viata de zi cu zi este si despre compromisuri, greseli si, bineinteles, momente amuzante. Toate aceste lucruri ii fac pe parteneri sa fie mai aproape unul de altul si sa relationeze mult mai bine.

Foto: Instagram/@martalozanop