Cele mai erogene zone de pe corpul unui barbat. A treia s-ar putea sa-l innebuneasca de placere

1
De Cristiana Astefanoaiei
9 mart. 2023

O zona erogena este o parte a corpului care produce senzatii sexuale la stimulare sau atingere. Stimularea zonelor erogene este o modalitate foarte buna de a intensifica satisfactia in timpul actului sexual si de a construi o conexiune cu partenerul tau.

Atat barbatii, cat si femeile au zonele lor erogene. Cu toate acestea, zonele erogene ale barbatilor nu sunt discutate frecvent. Sa facem, asadar, lumina in ceea ce priveste punctele lor sensibile in timpul sexului.

Scalp

Scalpul este o zona erogena, deoarece este plin de terminatii nervoase. Din acest motiv, chiar si mangaierea ocazionala a scalpului poate trimite furnicaturi prin corpul unui barbat.

Exista mai multe lucruri de facut pentru a stimula aceasta zona erogena. Ruleaza usor degetelor peste scalpul lui pentru a activa acest punct erogen. Masajul scalpului si trasul usor de par sunt, de asemenea, optiuni excelente.

Daca este sensibil la podoaba sa capilara, incearca sa il mangai in spatele gatului sau urechii.

Ce se intampla in creier in timpul unui contact intim

Urechi

Urechile sunt o zona erogena pentru barbati si femei deopotriva. Pielea de pe urechi, in special lobii urechii, este subtire si sensibila, motiv pentru care este usor de stimulat. In acelasi timp, sute de receptori senzoriali se afla in interior si ii puteti stimula prin sarutare, lingere si muscare.

Soptitul in urechile partenerului este, de asemenea, o alta optiune. De exemplu, poti sa-i soptesti ce ai vrea sa-i faci sau cum te face sa te simti. Sopteste-i in urechea dreapta pentru ca este conectata la partea creierului care controleaza fericirea.

Sfarcuri

Mameloanele masculine sunt ignorate pe nedrept, dar este timpul sa schimbam asta. Atingerea sau sarutul usor al mameloanelor poate intensifica excitarea sexuala.

De fapt, stimularea mameloanelor activeaza aceleasi zone din creier ca si stimularea genitala. Poti incepe cu un sarut bland sau atingeri.

8 pozitii de yoga care iti vor imbunatati viata sexuala

Abdomen

Pielea din zona abdomenului este mai sensibila la atingere decat in zonele expuse intotdeauna la soare. Sarutul, lingerea, atingerea sau mangaierea abdomenului unui barbat, incepand din zona coastelor si pana in jos, poate stimula excitarea sexuala instantaneu.

Aceasta este o zona erogena utila pentru preludiu si chiar in timpul sexului. Doar tine cont de faptul ca unii barbati se gandila foarte usor in aceasta zona sau in jurul ei.

Coapsa interioara

Daca esti in cautarea unui loc care va produce excitare la barbati aproape instantaneu, raspunsul este usor – coapsa interioara. Concentrarea pe aceasta zona erogena te poate ajuta sa intarzii un orgasm.

In loc sa stimulezi doar penisul, acorda atentie coapsei interioare pentru un timp. El va fi excitat, dar nu suficient pentru a ajunge la orgasm. Practic, coapsa interioara este o zona erogena care mentine excitarea pentru a prelungi intregul act sexual.

Gat

Gatul este zona erogena perfecta pentru stimulare in timpul preludiului. Chiar si cel mai bland sarut sau cea mai mica atingere pe gat pot face ca intregul corp sa se incinga.

Ce vor barbatii in pat? 10 lucruri care ii vor innebuni

Ca si in cazul altor zone erogene, poti folosi mainile si buzele pe gatul unui barbat. De exemplu, poti misca degetele pe spatele gatului si in spatele urechilor.

Foto: depositphotos.com