Este un barbat superficial sau isi doreste o relatie adevarata? 5 moduri de a afla

1
De Cristina Tudor
12 dec. 2022

Nu intotdeauna partenerul pe care ni-l dorim este cu adevarat dispus sa intre intr-o relatie, iar motivele pot fi foarte variate, unele usor de invins, iar altele nu.

Insa atunci cand incepi sa impui limitele unei relatii sanatoase, barbatul superficial nu va face fata: va da bir cu fugitii. Iata 5 comportamente care te ajuta sa identifici inca de la inceput un barbat superficial, care nu isi doreste o relatie serioasa.

Este un barbat superficial sau isi doreste o relatie adevarata? 5 moduri de a afla

Cere o implicare constanta

Un barbat care va dori sa construiasca o relatie sanatoasa se va implica constant si creativ in constructia acesteia, cu seriozitate si responsabilitate, cu un comportament asumat.

Daca, insa, pentru el lucrurile nu sunt chiar atat de serioase, aceasta perseverenta in relatie nu va exista. Vor fi situatii cand se va comporta exagerat, va fi foarte implicat, dar si momente cand abia te poti conecta cu el, in care nu poti comunica sau pare ca ignora actiunile tale.

Valorifica profunzimea relatiei

Atunci cand o legatura devine mai puternica, mai profunda, inseamna ca cei doi parteneri de viata capata suficienta incredere unul in celalalt pentru a-si expune vulnerabilitatile si a-si face destainuiri unul celuilalt.

Poti incepe tu prin ceva ce nu te-ar rani daca reactia lui nu este cea pe care o astepti. Apoi vezi ce urmeaza. Ii pasa? Se implica? Empatizeaza sau doar arunca cuvinte „de bine” doar pentru a avea o replica? Face si el o destainuire similara? Se gandeste sa iti fie suport?

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com