5 lucruri ciudate pe care le poti afla despre un barbat in functie de stilul in care conduce masina

1
De Cristiana Astefanoaiei
22 iun. 2023

Analizeaza cum se comporta partenerul tau atunci cand porniti la drum impreuna, pentru ca ar putea indica ceva negativ in ceea ce priveste personalitatea lui – si vezi daca detectezi vreunul dintre aceste comportamente la tine.

Stilul in care conduce masina iti poate spune multe despre trasaturile unui barbat. Analizeaza-l cand e la volan pentru a vedea ce ascunde.

5 lucruri ciudate pe care le poti spune despre un barbat dupa stilul sau de condus

Este nervos la volan

Este plin de furie pe sosea, tipa si injura la alti soferi sau conduce prea repede? Acest lucru ar putea insemna ca are o multime de frustrari inabusite pe care le aduna in viata de zi cu zi si are nevoie doar de o cale de evacuare pentru a le elibera.

Teama de condus: de unde provine si cum poate fi controlata

Incearca sa discuti cu el pentru a vedea care e cauza reala a nervilor sai si sugereaza-i alta cale de a se descarca, precum practicarea sportului sau a unui hobby.

Te ignora atunci cand conduce

De indata ce se urca la volan sau in masina, devine tacut si nu pare sa vrea sa vorbeasca cu tine. Poate canta pe muzica de la radio, dar cu siguranta te ignora. In cazul in care aveti anumite probleme de cuplu, acesta poate fi un comportament pasiv agresiv prin care se detaseaza de tine.

Nu-ti face griji daca lucrurile intre voi stau bine si face acest lucru doar la volan. Ar putea insemna, de asemenea, ca are un stil de viata agitat si are nevoie de un ragaz din nebunia sa zilnica. Oamenii se relaxeaza in mod diferit, iar, pentru el, sofatul ar putea aduce relaxare. Daca te deranjeaza comportamentul partenerului tau, spune-i acest lucru si incercati sa ajungeti la un numitor comun.

Simte brusc nevoia sa vorbeasca despre problemele de relatie

Are niste probleme in minte de ceva vreme si vede in masina un loc bun pentru a le discuta, deoarece, acolo, sunteti inchisi impreuna in singuratate.

Cum sa-ti gestionezi emotiile intr-o relatie, chiar si atunci cand te certi cu partenerul

Acesta nu este neaparat un motiv de ingrijorare – unele cupluri folosesc calatoriile lungi cu masina pentru a vorbi despre probleme de lunga durata si functioneaza pentru ei. Asigurati-va doar ca discutia este productiva si orientata spre obiective, mai degraba decat pe a va reprosa lucruri unul altuia. Profitati de timpul petrecut impreuna ca si cum ar fi cateva ore de terapie pentru relatia voastra.

Iti sugereaza sa conduci mai mult decat o face el

Este fericit sa stea pe locul din dreapta si in relatie, lasandu-te pe tine sa fii in control. Stilul in care conduce masina iti sugereaza ca nu tine sa fie el cel care are puterea si prefera sa te lase pe tine sa preiei initiativa. Analizeaza daca face asta si in viata de zi cu zi, este posibil sa aiba nevoie sa fie dominat.

6 lucruri non-negociabile intr-o relatie de cuplu sanatoasa

Conduce prea incet sau opreste cu fiecare ocazie

Ar putea fi indecis in privinta directiei in care se indreapta. Condusul lent ar putea insemna ca este atent, dar ar putea insemna si ca nu vei ajunge la „destinatie” atat de repede pe cat ti-ai dori. In acest caz, stilul in care conduce masina ar putea arata faptul ca are nevoie de multe incurajari si ca tu vei fi cea care va trebui sa preia fraiele in relatia voastra.

Foto: Freepik.com