Semnele care iti arata de la prima intalnire ca relatia cu un barbat e sortita esecului. Daca face aceste lucruri, e un mare NU

1
De Cristiana Astefanoaiei
30 iul. 2023

Daca aceste comportamente te enerveaza la prima intalnire, semnele nu sunt de bun augur pentru o posibila relatie.

Prima intalnire poate sa fie definitorie in ceea ce priveste o relatie. Chiar daca nu e bine sa judeci o carte dupa coperta, exista unele semne care iti pot spune daca barbatul din fata ta este sau nu potrivit pentru o relatie cu tine.

Lipsa de respect la prima intalnire

Respectul este piatra de temelie a oricarei relatii si ar trebui sa fie evident inca de la inceput.

Partenerul tau nu respecta ospatarii care va servesc, soferul de autobuz sau orice alta persoana cu care aveti contact pe parcursul intalnirii? Toata lumea merita sa primeasca bunatate si respect. Asa ca lipsa acesteia este un semn clar al unor potentiale probleme viitoare. De asemenea, mare grija la onestitate! Este fundamentul oricarei relatii puternice. Daca partenerul tau minte sau pare sa ascunda ceva, ar putea indica o lipsa de integritate si potentiale probleme de incredere in viitor. In cele mai grave cazuri, minciuna ar putea fi patologica.

7 motive reale pentru care o femeie refuza o a doua intalnire

Dominarea conversatiei

In timp ce schimbul de informatii despre sine la prima intalnire este esential, ar trebui sa existe un echilibru in conversatie. Daca partenerul tau monopolizeaza discutia, fara a lasa loc sa te exprimi, ar putea indica o lipsa de interes fata de gandurile si sentimentele tale. Nu uita ca o relatie de succes prospera pe baza comunicarii si intelegerii reciproce.

Negativitate excesiva la prima intalnire

In timp ce toata lumea are zile mai putin bune, o intalnire care staruie in mod constant asupra aspectelor negative ar putea fi un motiv de ruptura. Pozitivitatea si optimismul sunt vitale pentru o relatie sanatoasa. Daca partenerul tau isi petrece seara plangandu-se sau criticand, ar putea indica o perspectiva negativa asupra vietii. Esti sigura ca vrei sa iti petreci fiecare seara din viata ta cu cineva care are constant un nor negru deasupra capului?

Prea multa concentrare asupra aspectului fizic

In timp ce atractia fizica este esentiala, nu ar trebui sa fie singurul obiectiv al atentiei partenerului tau. Ar putea sugera o lipsa de profunzime sau de interes pentru o conexiune emotionala.

Ignorarea limitelor

Daca partenerul tau nu-ti respecta limitele sau te face sa te simti inconfortabil, este un semnal de alarma semnificativ. Toata lumea are dreptul sa se simta in siguranta si respectata. Nu ar trebui sa treci cu vederea nicio incalcare a acestui comportament.

Dezvaluirea relatiilor anterioare nerezolvate la prima intalnire

Este firesc sa faceti referire la trecutul vostru amoros, dar daca partenerul tau pare agatat de o relatie ar putea indica probleme nerezolvate. Ambii parteneri trebuie sa fie disponibili din punct de vedere emotional si pregatiti sa mearga mai departe impreuna.

Ce sa nu faci niciodata la prima intalnire, daca vrei sa il mai vezi si a doua oara

Nerespectarea opiniilor tale la prima intalnire

Un partener care iti desconsidera opiniile sau iti subestimeaza convingerile nu iti arata respectul pe care il meriti. Toata lumea are dreptul la gandurile si sentimentele sale unice. O persoana trebuie sa respecte aceste opinii, chiar daca acestea difera de cele ale partenerului tau.

Incompatibilitate in ceea ce priveste umorul

In timp ce umorul este subiectiv, capacitatea de a rade si de a nu lua totul prea in serios este esentiala intr-o relatie. Daca partenerul tau nu are simtul umorului sau nu il apreciaza pe al tau, ar putea indica probleme de compatibilitate care s-ar putea sa va afecteze mai tarziu.

Incapacitatea de a-si cere scuze

Toata lumea face greseli, dar recunoasterea lor si prezentarea de scuze este cruciala. Daca partenerul tau nu poate recunoaste cand greseste sau refuza sa isi ceara scuze, ar putea indica o lipsa de maturitate si inteligenta emotionala.

Lipsa de interes pentru familia sau prietenii tai

Cei dragi sunt o parte integranta a vietii tale. Ar putea fi un semnal de alarma semnificativ daca partenerul tau nu arata niciun interes in a-i cunoaste sau le desconsidera importanta lor pentru tine. Acelasi lucru e valabil si pentru maniera in care se raporteaza la jobul tau. Daca partenerul iti depreciaza cariera, isi bate joc de ambitiile tale sau nu pare ca iti va sustine obiectivele profesionale, e clar ca in viitor iti va aduce multe probleme in aceasta privinta.

4 tipuri de barbati cu care sa nu te cuplezi. Daca dai de ei, fugi dupa prima intalnire

Asadar, acestea sunt semnele la care sa fii atenta la prima intalnire. Ele reprezinta red flags majore si, daca alegi sa le ignori, s-ar putea ca in timp sa regreti ca ai mers mai departe cu un partener nepotrivit. Evident, aceasta decizie iti apartine, asa ca ai incredere si in instinctele tale si analizeaza bine situatia inainte de a lua o decizie.

Foto: depositphotos.com