All Plant Protein, suplimentul alimentar pe baza de plante, potrivit oricui, oricand

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2022

De-a lungul timpului am avut impresia gresita ca suplimentele proteice sunt special concepute pentru persoanele sportive. De fapt, proteinele sunt o parte esentiala din starea de bine a fiecaruia dintre noi, indifierent de varsta sau obiceiuri.

Acestea reprezinta un element de baza, fiind prezente in fiecare celula, muschi, os si vas de sange. Corpul uman contine aproximativ 10.000 de proteine, compuse din 20 de aminoacizi – aproape jumatate dintre ei fiind obtinuti din alimentatie.

Un alt aspect important este ca desi proteinele sunt esentiale pentru o buna functionare zilnica, valoarea nutritionala nu este egala. De exemplu, proteinele animale vin insotite de o cantitatea extra nedorita de grasimi saturate, colesterol, calorii si sare. In ciuda acestui fapt, oamenii considera ca primesc destule proteine din consumul de carne, acest fapt fiind un mit. Aici intervin suplimentele alimentare.

Nutrilite, cel mai bine vandut brand de suplimente proteice din lume, a elaborat un produs care va transforma orice dieta – Nutrilite All Plant Protein. O varianta alternativa pentru sursele traditionale de proteine, ce ofera cei 9 aminoacizi esentiali in sustinerea corpului – si care pot fi obtinuti doar prin dieta zilnica.

Nutrilite All Plant Protein functioneaza dupa 3 principii fundamentale ale starii de bine: ALL-PLANT-PROTEIN

1. ALL

„Proteinele sunt esentiale pentru oricine, indiferent de varsta sau stil de viata” – declara Francesco Avaldi, consultant Nutrilite Nutrition. Un fapt recunoscut de toata lumea este cum proteinele nu pot fi conservate, pentru a fi mai apoi redistribuite. Exemplul clar este cum 100g de piept de pui aduce un aport de doar 30g de proteine. Publicatiile stiintifice au declarat recent ca aportul recomandat pe kg (greutate corporala) este de 1,2 pana la 1,5 gr de proteine pe kg. Tocmai de aceea, contrar parerilor populare, suplimentele proteice sunt recomandate oricui, si nu doar sportivilor.

2. PLANT

All Plant Protein detine o concentratie mare de proteine, fara niciun adaos nedorit. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de mostenire si experienta Nutrilite. Mai mult, suplimentele indeplinesc cele mai inalte standarde si au o provenienta curata. Cu Nutrilite, ingredientele de calitate si siguranta sunt garantate.

3. PROTEIN

Nutrilite All Plant Protein este cea mai convenienta si sanatoasa solutie. O lingura din supliment (aprox. 10g) in felurile de mancare creeaza mese delicioase si sanatoase. Poate fi inclusa in dieta zilnica printr-o multitudine de moduri, precum smoothie-uri, clatite sau supe.

Nutrilite All Plant Protein

Nutrilite All Plant Protein este o alternativa echilibrata a surselor traditionale de proteine. Acesta contine cei 9 aminoacizi care contribuie la un stil de viata sanatos, dar care se obtin doar din alimentatie. Nutrilite All Plant Protein poate fi combinat cu diferite feluri de mancare.

• Un supliment alimentar, conceput sub forma de pudra;
• Nu contine coloranti, arome sau conservanti artificiali;
• Creat pentru a oferi o stare de bine oricui, indiferent de varsta;
• O lingura din aceasta proteina poate fi adaugata cu usurinta in alimente si bauturi calde sau reci;
• Contine proteine cu digerare treptata, oferind cei 9 aminoacizi esentiali. „Esential” inseamna ca organismul nu le poate sintetiza singur;

Nutrilite All Plant Protein ofera cantitatea potrivita de proteine pentru o stare buna, zi de zi!

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.amway.ro