Antrenamentul favorit al lui Meghan Markle include exercitii cardio si de tonifiere

1
De Denisa Toma
2 sept. 2019

Ducesa de Sussex adora sa faca sport. Inca de pe vremea cand avea un blog de lifestyle, numit The Tig, fosta actrita a aratat clar faptul ca sanatatea si fitnessul sunt o parte importanta a vietii sale de zi cu zi.

Meghan Markle are propriul studio de yoga inclus in conacul Frogmore, proprietatea de pe domeniul Windsor in care locuieste alaturi de Printul Harry si fiul lor, Archie.

Care este antrenamentul preferat al lui Meghan Markle

Dar odata cu lansarea British Vogue in calitate de editor invitat, Meghan a dezvaluit care este antrenametul sau favorit, in afara de yoga.

Aceasta spune ca participa la clasa de fitness numita Heartcore, organizata de studioul Ritual din Londra.

Lotiunea de protectie solara favorita a lui Meghan Markle. Costa 40 de lei

Antrenamentul Heartcore al studioului Ritual este un atrenament energic, de tip cardio, care include elemente de yoga, Pilates si balet„, se arata in descrierea publicata de Vogue. Faptul ca include exercitii de tip yoga ar putea explica de ce Meghan iubeste acest tip de antrenament.

Meghan Markle adora exercitiile yoga

Expertul care se ocupa de sprancenele lui Meghan Markle dezvaluie ce forma se poarta in acest sezon

Inainte de a intra in familia regala, Meghan a declarat in numeroase interviuri de ce adora sa practice yoga. „Yoga ma reprezinta. Exista numeroase beneficii ale practicarii yoga. Creste flexibilitatea si rezistenta musculara, te face mai fericit, sporeste capacitatea de concentrare, te ajuta sa te relaxezi mai usor, sa dormi mai bine si scade anxietatea”, a declarat Meghan pentru Best Health.

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, citat de Cosmopolitan UK, yoga este principalul tip de antrenament practicat de Ducesa de Sussex dupa ce a nascut. „A inceput intr-un ritm lejer. Am aflat ca yoga este tipul de antrenament pe care il practica cel mai mult dupa ce a nascut. A evitat antrenamentele epuizante„, a spus Nicholl.

Meghan Markle foloseste acest tratament pentru hidratarea buzelor: „E cel mai bun!”

Studioul de fitness Ritual descrie antrenamentul Heartcore ca fiind un set energizant si puternic de exercitii la saltea, construit pe beneficiile fizice si mentale ale Pilates, yoga si Barre. Acesta din urma include exercitii specifice antrenamentului de balet.

Foto: Getty Images.