Blake Lively are un antrenament pe care orice mama il poate face

1
De Mara Ionescu
13 feb. 2020

Actrita a nascut la finalul anului trecut al treilea copil si a dezvaluit pentru Vanity Fair cum reuseste sa se imparta intre filmari si viata de familie.

Se pare ca Blake Lively are un antrenament pe care orice mama il poate face. E simplu, distractiv si implica si copiii!

Leonardo DiCaprio si-a prezentat oficial partenera la Premiile Oscar 2020

Frumoasa actrita de 32 de ani a nascut in octombrie anul trecut a treia fetita. In interviul acordat pentru Vanity Fair reiese ca este o femeie ca oricare alta si ca se lupta din greu sa gaseasca un echilibru intre filmari, viata de familie cu cele trei fiice si antrenamentele sale. 

Se trezeste la 5 dimineata

”De obicei ma trezesc la 5 dimineata, iau micul dejun cu copiii, imi petrec timpul cu ei si ma antrenez impreuna cu ei. Nici nu ma gandesc sa ma trezesc mai devreme pentru sala. Nu sunt super-om, am si eu nevoie de niste ore de somn”, spune vedeta. 

Ce antrenament are Blake Lively?

Pentru ca nu are niciodata timp si programul ei este foarte incarcat, Blake Lively a gasit o solutie buna ca sa nu sara peste antrenamente. Ea nu este un fan al antrenamentelor de grup si nici nu are timp de sala, insa a imbinat sportul cu petrecerea timpului alaturi de fetele sale. Si-a construit propriul antrenament: in loc de gantere, foloseste copiii si se distreaza impreuna. 

E un antrenament pe care orice mama il poate adopta. „Ma trezesc dimineata si ma antrenez impreuna cu copiii. Asa ca in loc sa folosesc gantere si greutati la sala, le iau pe fete in brate si functioneaza”, explica amuzata actrita. 

Printul William a fost profund impresionat de acest film nominalizat la Oscar

Seara dupa ce se intoarce de la filmari continua antrenamentul cu fetele pentru ca asa cum spune ea ”sunt pasari de noapte” si nu este deloc usor sa le adoarma. ”Nu se duc niciodata la culcare de bunavoie. Mereu trebuie sa inventam cate ceva. Le cant si de cele mai multe ori adorm eu inaintea lor”, spune actrita. 

Viata de mama nu este deloc usoara, iar daca se mai adauga filmarile de dimineata pana seara programul este si mai incarcat. Insa Blake reuseste sa se imparta intre toate aceste task-uri si sa se bucure din plin de timpul petrecut in familie.

Foto: Getty Images.