Blake Lively: „Sotul meu ma face sa ma simt puternica”

1
De Cristina Tudor
1 dec. 2019

Cel mai recent film al sau, O simpla favoare, a inregistrat un succes neasteptat, fiind un thriller mixat cu elemente de comedie pura, asezonata cu sex-appeal-ul binecunoscut al lui Blake (32) si umorul Annei Kendrick.

Publicul nu a stiut adevarata poveste pana la finalul filmului, un final surprinzator. Intre timp, si viata ei de cuplu continua sa surprinda, alcatuind, alaturi de Ryan Reynolds, unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebritati. Si chiar daca viata lor pe retelele sociale este extrem de activa, in offline, cei doi, impreuna cu cele trei fiice ale lor, locuiesc in Bedford, un orasel linistit de langa New York. Despre viata ei si despre experienta la Hollywood am aflat chiar de la Blake.

Ai fost foarte activa in ultimii ani, desi a trebuit sa te ocupi si de cei doi copii ai tai. N-a fost dificil sa gestionezi timpul?

Nu chiar. Sunt foarte norocoasa sa il am pe Ryan alaturi. Este un tata foarte devotat si si-a insusit cu succes toate responsabilitatile domestice. Niciodata nu luam proiecte in acelasi timp. L-am insotit in Vancouver in timpul filmarilor pentru Deadpool 2 si aveam grija de copii in timp ce el filma. La fel procedam si cand am eu de filmat. Indiferent unde mergem in lume cu proiectele pe care le avem, copiii sunt prioritatea noastra. Joburile vin si pleaca, dar pretuim foarte mult timpul petrecut impreuna si mai mult decat orice viata noastra de cuplu, iar faptul ca ne intelegem bine ne ajuta sa ne facem treaba in armonie, atunci cand vine vorba de cinematografie.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.