Printul William a fost profund impresionat de acest film nominalizat la Oscar

1
De Teodora Tirca
5 feb. 2020

Ducele de Cambridge si Kate Middleton au participat la premiile BAFTA, care au avut loc zilele trecute, si au cunoscut actori celebri precum Renée​ Zellweger si Joaquin Phoenix.

A fost ocazia perfecta pentru a vorbi despre filmele care i-au impresionat in ultima vreme, iar Printul William a recunoscut ca a fost tulburat de un film anume, care a fost de altfel nominalizat la cea de 92-a editie a Premiilor Oscar, ce va avea loc pe data de 10 februarie.

El a stat de vorba cu starul filmului Joker, Joaquin Phoenix, caruia i-a marturisit ca a amanat vizionarea filmului dupa ce a primit cateva avertismente privind duritatea acestuia. Se pare ca Printul William nu voia sa aiba parte de cosmaruri.

„Ma bucur mult sa te cunosc”, i-a spus ducele lui Joaquin. „Mi-a placut la nebunie Joker, a fost de-a dreptul genial. L-am tot amanat de pe o zi pe alta, pentru ca oamenii imi spuneau sa fiu atent la momentul in care aleg sa-l vad, pentru ca o sa am cosmaruri. Ce-i drept, ma bucur ca nu l-am vazut inainte de culcare, dar vreau sa te felicit pentru rolul extraordinar pe care l-ai facut”, a mentionat plin de emotie Printul William.

Nu e de mirare ca Ducele de Cambridge a fost impresionat de filmul Joker – acesta a castigat deja numeroase premii si a obtinut nu mai putin de 11 nominalizari la premiile Oscar, inclusiv cele pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” si „cel mai bun actor” pentru Joaquin Phoenix.

Cum a incercat Printul William sa o cucereasca pe Kate Middleton in timpul studentiei

Phoenix l-a laudat si el pe nepotul Reginei pentru discursul impresionant pe care l-a tinut privind lipsa de diversitate din cadrul nominalizarilor. „Iti multumesc pentru discurs”, i-a spus actorul.

Ducii de Cambridge au dat mana si cu alti actori de top

Printul William si Kate Middleton au petrecut mult timp in compania unor actori importanti. De exemplu, ducesa a fost vazuta vorbind cu Renée​ Zellweger, care a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna actrita, dar si cu Andy Serkis si Sam Mendes.

Ducesa a impresionat pe toata lumea dupa ce a adoptat conceptul sustenabil de a purta o rochie de mai multe ori pentru un eveniment important, in loc sa cumpere una noua. Ea a purtat aceeasi rochie cu motive aurii pe care in 2012 a imbracat-o la o cina in Malaezia.

Foto: Getty Images.