De ce te ingrasi. Obiceiurile care te fac sa mananci mai mult decat ai nevoie, dezvaluite de un nutritionist

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2021

Stilul nostru de viata este puternic influentat de mediul exterior si deprinderile pe care ni le-am format odata cu trecerea timpului.

In privinta alimentatiei, programul incarcat si graba te pot face sa recurgi la obiceiuri alimentare nepotrivite. Iata care sunt secretele slabitului rapid sau, mai bine spus, care sunt obiceiurile nesanatoase pe care trebuie sa le eviti!

Pierderea in greutate nu are mereu reguli generale. O dieta conceputa pentru pierderea in greutate trebuie sa fie adaptata in functie de nevoile propriului organism. Cu toate acestea, exita o serie de trucuri folositoare pe care este bine sa le cunosti, daca iti doresti sa obtii rezultatele mult dorite. Iata care sunt secretele slabitului rapid si ce obiceiuri te fac sa mananci mai mult decat ai nevoie, de fapt!

Ce obiceiuri te determina consumul alimentelor in mod excesiv

„Romanul are o vorba de duh binecunoscuta: foame de lup! Asta inseamna, de obicei, ca-ti e foarte foame si ca mananci pe masura. Si majoritatea dintre noi are tendinta de-a infuleca atunci cand au trecut multe ore de la ultima masa, dar si ca obicei de zi cu zi, ritualul mesei se pierde in haos.

Mesele de odinioara, cand la ore fixe ne asezam la masa cu familia, au trecut de mult si nici macar cina sau intalnirile de duminica de la pranz nu mai reusim sa le implinim ca obiective pentru sufletul nostru si alor nostri, cei dragi.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.