Dieta Honey Hi: Principiile care te ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos, fara presiune si stres

1
De Irina Constantin
14 sept. 2020

Vrei sa slabesti, insa te-ai saturat de toate dietele stricte si absurde care ti-au fost recomandate de-a lungul timpului?

Exista o multime de conversatii in ceea ce priveste slabitul. Unele persoane isi doresc acest lucru din tot sufletul si sunt dispuse sa faca absolut orice pentru a pierde un anumit numar de kilograme. Apoi, sunt si persoane care condamna conceptul de dieta si promoveaza ideea iubirii de sine, indiferent de aspectul fizic.

Ei, bine, noi credem ca lucrurile se situeaza undeva la mijloc. Daca esti supraponderala si esti impacata cu acest lucru, simtindu-te bine in corpul tau, este total OK. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme pentru bunastarea, sanatatea si stima ta de sine, este, de asemenea, 100% OK.

Probabil ca deja te intrebi ce este dieta Honey Hi si de ce se numeste asa. Ti-am putea spune ca, multumita ei, vei exclama zilnc in oglinda „Honey, hi!”, insa explicatia este mult mai simpla.

Ce este dieta Honey Hi si ce presupune?

Honey Hi este numele unui nou restaurant din Los Angeles, dedicat mancarii sanatoase, dar extraordinar de gustoase. Creatoarele localului, Kacie Carter si Caitlin Sullivan, sunt prietene de peste zece ani si au decis sa se implice impreuna in acest proiect curajos.

„Mancarea noastra este plina de savoare, este ca o sarbatoare! Este plina de ingrediente proaspete, dintre care foarte multe legume”, descrie Kacie propriul restaurant.

Cand sunt intrebate ce anume le-a inspirat, raspunsul antreprenoarelor este simplu: „Suntem inspirate zilnic de varietatea de alimente fresh din California, dar si de gastronomii internationale care sunt, de la sine, absolut divine!”.

Asadar, dieta Honey Hi se bazeaza pe cat mai multe fructe si legume proaspete, preparate nutritive, sanatoase, dar care nu fac compromisuri la capitolul gust.

Transformarea „dietei” in stil de viata, principiul de baza Honey Hi

Atat Kacie, cat si Caitlin, au descoperit importanta unei alimentatii sanatoase in moduri nu foarte placute. Fiecare dintre ele s-a confruntat cu probleme de sanatate cauzate de un ritm haotic, hrana ultraprocesata si foarte putina odihna.

De aceea, ele spun ca Honey Hi nu se bazeaza pe o dieta anume, ci pe propriul lor stil de viata, un stil sustenabil, pe care il vad integrat in vietile lor pe termen nedeterminat. „Schimbarile nu se intampla peste noapte. Este nevoie de ani intregi, nu de trei luni, pentru a vedea si simti beneficiile”, completeaza creatoarele Honey Hi.