Factorii majori care iti distrug zilnic sistemul imunitar

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2020

Sistemul imunitar este strans legat de bunastarea limfei. Nu exista un corp sanatos, daca limfa e stagnanta si nu poate elimina zilnic toxinele din corp.

Inca un sfat valoros vine de la celebrul medic si naturopat Liliana Suciu. Zilnic, ne confruntam cu cel putin 12 factori care ne pot distruge sau afecta sistemul imunitar.

Iata concluziile specialistei, co-fondatoarea Academia Din ce in ce mai bine Canada, medic roman si naturopat in Canada Liliana Suciu, pentru o sanatate de 5 stele, cum ii place domniei sale sa spuna.

O puteti urmari zilnic pe pagina dumneaei de Facebook, unde organizeaza materiale LIVE extrem de valoroase pentru sanatate.

12 factori majori care iti distrug zilnic sistemul imunitar si pe care trebuie sa ii tii sub control daca doresti sa fii sanatos si in forma:

1. Stilul de viata sedentar si lipsa mobilizarii limfei

Daca nu faci pe zi miscare cel putin 30 de minute, nu ai cum sa iti oxigenezi muschii si sa iti mobilizezi limfa! Limfa este un lichid grasos care contine foarte multe toxine si care, fara miscare, nu este aspirata catre inima, deci ramane in membrele inferioare si superioare, unde stagneaza si cu ea, toata toxicitatea! SOLUTIA : Iesi in natura, profita de oxigen si soare, fa plimbare in ritm mai vioi, daca nu ai contraindicatii de la medic!

2. Mancarea procesata de tip fast-food

Limiteaza cat poti mancarea deja preparata! Oamenii ingereaza zilnic intre 200-300 de substante toxice! SOLUTIA: Evita supraprepararea legumelor, mananci mancare moarta, goala in vitamine si bogata in toxine! REDUCETI FAINOASELE, PRAJITURILE, PATISERIILE, REDUCETI TOT CE CONTINE ZAHAR PROCESAT! VA PARALIZEAZA GLOBULELE ALBE! SALATELE DE LEGUME AR TREBUI SA VA FIE NELIPSITE, SI NU CATEVA FRUNZE, CI DIN BELSUG!

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.ro.