Fran Drescher isi face propriile parfumuri din uleiuri esentiale

fran drescher
1
De Roxana Harcovei
4 dec. 2018

Fran Drescher – actrita pe care probabil o cunoasteti datorita rolul ei iconic din filmul ’’Dadaca’’ – nu glumeste atunci cand vine vorba de sanatatea ei.

Actrita de 61 de ani care a supravietuit cancerului de col uternic incearca pe cat posibil sa duca un stil de viata cat mai sanatos si este foarte constienta de importanta hranei naturale. Acesta dorinta de a-si trai viata cat mai sanatos se extinde si in domeniul produselor de frumusete – atat de mult incat alege sa isi faca propriile parfumuri.

In loc sa isi cumpere, pur si simplu, un parfum care apartine unui brand, Drescher iubeste sa-si creeze propriile arome cu ajutorul unor uleiuri esentiale. „Uleiurile Chaé Organics sunt cele mai bune, pentru ca sunt realizate pe baza unor ingrediente 100% naturale”, a declarat ea intr-un interviu pentru The Strategist.

„Aromele artificiale sunt aproape intotdeauna toxice. Producatorii nu trebuie sa dezvaluie nici macar ingredientele. Au pus cuvantul „parfum” pe eticheta. Daca vezi asta, fugi!”, a mai spus ea.

Nu este singurul obicei sanatos pe care l-a adoptat.

Indragita actrita consuma doar oua organice, crescute pe pasune, foloseste detergenti de rufe fara chimicale si toxine si iubeste proteina din canepa prelucrata la rece, despre care spune ca este excelenta pentru tratarea simptomelor sindromului premenstrual si ale menopauzei.

„Amestec proteinele organice de canepa cu suc organic sau cu lapte si fructe organice, deoarece canepa are tone de nutrienti si grasimi sanatoase. Aleg intotdeauna varianta prelucrata la rece, pentru ca asa nu pierd antioxidantii si omega-3, elemente care se evapora prin incalzire”, a explicat ea.

„Ajuta la reducerea bolilor de inima, imbunatateste structura pielii si contribuie la reducerea simptomelor sindromului premenstrual si ale menopauzei. Este ca un mic shake miraculos pentru noi!”

Daca nu poti imprumuta sfaturi de sanatate si frumusete de la o invingatoare a cancerului, atunci de la cine, serios acum?

Foto: Getty Images