Incerci sa slabesti? O lingura din acest condiment te ajuta sa arzi grasimea de 3 ori mai repede

1
De Cristina Tudor
10 iul. 2020

In lupta impotriva kilogramelor, oamenii ar fi dispusi sa incerce orice, de la exercitii fizice extenuante pana la diete drastice sau pastile de slabit.

Totusi, din ce in ce mai multi specialisti sustin ca solutiile se afla, cel mai adesea, in mijlocul naturii. Majoritatea condimentelor sunt recomandate celor care vor sa slabeasca si nu doar pentru aroma pe care o ofera mancarurilor fade, ci si pentru capacitatea de a elimina tesutul adipos.

Cele mai bune 8 plante si condimente pentru creier, recomandate de experti

Potrivit www.yourhealthypage.com, chimenul este un aliat de incredere pentru persoanele care vor sa piarda in greutate. Acesta a fost utilizat de-a lungul timpului pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru a curatarea ficatului, imbunatatirea digestiei, eliminarea retentiei de apa si tratarea problemelor pielii.

Ce risc de infectare cu COVID-19 ai in functie de activitatile tale in aer liber

Cercetarile au demonstrat ca semintele de chimen au proprietati antidiabetice, anticancer si distrug microorganismele. Uleiul extras protejeaza ficatul, stomacul, rinichii si sistemul digestiv. Studiile stiintifice desfasurate in Arabia Saudita au aratat ca proprietatile terapeutice sunt atribuite timochinonei, principalul component bioactiv.

5 motive pentru care te simti mereu obosita si cum poti face plin la energie

Arzi grasimea rapid

Obezitatea este una din problemele majore ale societatii contemporane si este asociata cu riscul de afectiuni cardiovasculare. Aceasta problema a kilogramelor in plus poate fi combatuta cu ajutorul semintelor de chimen.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.