Regimul socant al lui Dwayne Johnson: Cat mananca actorul in fiecare zi

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2019

Stim ca se antreneaza din greu la sala pentru acei muschi spectaculosi, dar nu te-ai astepta sa manance chiar cat 10!

Dwayne „The Rock” Johnson a devenit faimos ca luptator de wrestling, iar ulterior si-a construit o cariera la Hollywood in mare parte gratie fizicului sau impresionant. Si, desi a renuntat la acest „sport-spectacol” pentru lumina reflectoarelor, privind la modul lui de viata, ai zice ca se afla permanent in cantonament, exact ca un sportiv de performanta. Asta desi actorul are 46 de ani.

Pentru a interpreta rolul fiului lui Zeus in filmul „Hercule”, Dwayne „The Rock” Johnson si-a dus antrenamentul la un alt nivel. La fel, si caloriile ingerate. Anume, si-a pus la punct un regim hipercaloric care sa-l ajute sa-si creasca masa musculara. Astfel, la o inaltime de 1,93 metri, actorul a ajuns sa cantareasca 120 de kilograme, fara sa aiba insa vreun surplus de grasime.

Ce face ca sa aiba aceasta statura herculeana? Ei bine, starul din „Regele Scorpion”, „Fast & Furious”, „Jumanji”, „Baywatch”, „San Andreas” si „Skyscraper” a declarat ca mananca de sapte ori pe zi si ca isi incepe ziua la patru dimineata, cu sport. Codul e principalul aliment din dieta, actorul consumandu-l la mai multe mese – ajungand ca, in total, sa manance un kilogram de cod pe zi!

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.