Actorii din „Bridgerton” sunt un cuplu in viata reala? Raspunsul lui Regé-Jean Page

1
De Maria Constantin
13 ian. 2021

Chimia perfecta dintre Regé-Jean Page si Phoebe Dynevor a dat nastere unor speculatii despre o posibila relatie. Actorul a comentat zvonurile.

Din pacate, fanii nu vor vedea o relatie in viata reala a cuplului din „Bridgerton”. Intr-un interviu acordat publicatiei Access, Phoebe Dynevor si Rege-Jean Page s-au amuzat pe seama zvonurilor care sustin ca ei s-ar fi indragostit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„Cred ca tot ce trebuie sa stiti se afla pe camera. De aceea am conturat aceasta relatie atat de frumos pentru voi”, a spus Regé-Jean Page. „Scenariul minunat care ni s-a dat a iscat atatea scantei, incat ne-am gandit ca materialul scris e mai mult decat suficient”, a adaugat el.

Bazat pe seria de romane scrisa de Julia Quinn, serialul „Bridgerton” urmareste viata familiilor din inalta societate britanica si legaturile lor amoroase, relatate de o misterioasa autoare a unei publicatii in care apar barfe, Lady Whistledown (Julie Andrews).

Serialul a debutat pe Netflix pe 25 decembrie si a devenit rapid una dintre cele mai urmarite productii ale platformei de streaming, relateaza People.

Scenariu bun si personaje feminine puternice

Regé-Jean Page a provocat rapid valva prin modul in care il portretizeaza pe Simon Basset, Ducele de Hastings, iar Phoebe Dynevor i-a cucerit pe fani in rolul incantatoarei Daphne Bridgerton.

Fenomenul „Bridgerton“: 63 de milioane de oameni urmaresc serialul Netflix

Actrita a spus in interviul publicat de Access ca scenariul a atras-o de la primele randuri si ca si-a dat seama ca serialul va avea personaje feminine puternice: „Stiam ca femeile vor fi bine reprezentate, ca nu vor fi timide… acesta a fost lucrul care m-a atras.”

Netflix nu a anuntat daca va realiza si un al doilea sezon. Production Weekly informeaza, insa, ca un proiect intitulat „Bridgerton 02” va fi filmat in Uxbridge, Anglia, in martie 2021.

Foto: PR.