Adam Brody: „Sunt fericit ca am o poveste de dragoste cu Leighton Meester atat pe micile ecrane, cat si in realitate”

1
De Maria Constantin
24 oct. 2020

Actorul casatorit cu Leighton Meester spune ca este „remarcabil“ ca au jucat amandoi roluri de indragostiti in seriale pentru adolescenti si ca povestea lor de iubire seamana cu cele ale personajelor lor.

Seth Cohen (Adam Brody) si Blair Waldorf (Leighton Meester), personajele din serialele „The O.C.” („Rebel in California”) si din „Gossip Girl” („Gossip Girl: Intrigi la New York”) sunt impreuna in viata reala, noteaza Harper’s Bazaar. Brody vorbeste acum despre cat de important a fost pentru el sa joace intr-un serial pentru adolescenti, din perspectiva relatiei cu sotia lui, Leighton Meester.

„Exista o multime de similaritati”, a spus Brody pentru People, adaugand ca „unele sunt bune”: „E bine sa ai o asemenea experienta speciala si unica si apoi sa ai un partener care trecut prin acelasi lucru… e chiar remarcabil”, a adaugat el.

„O data pe an avem o zi cu Seth si Blair”

Leighton a spus pentru Entertainment Tonight ca uneori se amuza amandoi pe seama povestii lor de dragoste. „O data pe an avem o zi cu Seth si Blair, ne si costumam ca ei. E bine, fiindca ne face sa radem”, a dezvaluit Adam Brody.

Leighton a oferit si o explicatie interesanta pentru aceasta latura speciala a relatiei lor, faptul ca se iubesc la fel de mult ca in film: „Nu ne emotioneaza, cred, pentru ca suntem tot oameni, dar este emotionant pentru noi fiindca e emotionant pentru voi. E tare”, a spus ea.

10 cele mai puternice cupluri de celebritati in acest moment

Relatia dintre Adam Brody si Leighton Meester a trecut la alt nivel dupa ce ei au devenit din nou parinti. Desi de obicei acestia pastreaza discretia asupra vietii lor private, actorul a oferit cateva detalii despre familia sa in show-ul „Hold the Phone TV’s The Fun Time Boys Game Night Spectacular” de pe platforma de streaming Twitch. In timpul emisiunii, cand cineva l-a intrebat despre familie, Adam a raspuns: „Am un nou… da, am inca un copil”.

Actorul a adaugat ca este vorba de un baietel si ca a fost visul sotiei lui sa aiba un baiat. Cei doi actori mai au o fetita, Arlo Day Brody, in varsta de cinci ani.

Foto: Instagram/Leighton Meester