Un nou serial „Gossip Girl“ va aparea anul acesta

1
De Maria Constantin
6 ian. 2021

HBO Max a marcat in stil grandios intrarea in noul an, dezvaluind distributia reboot-ului seriei „Gossip Girl“.

Serviciul american de streaming HBO Max a anuntat distributia noului serial inspirat de „Intrigi la New York”. Pe contul de Instagram care poarta numele popularului serial „Gossip Girl” au aparut fotografiile actorilor Whitney Peak, Thomas Doherty, Tavi Genvinson, Jordan Alexander, Savannah Smith, Zion Moreno, Eli Brown, Emily Alind si Evan Mock, iar in dreptul fiecareia apare un singur cuvant care descrie personajul pe care il va interpreta fiecare.

O poveste din era retelor de socializare

Noile personaje vor fi Julien „Influenta” Calloway (Alexander), Monet „Puterea” de Haan (Smith), Luna „Stilul” La (Moreno), Max „Libertatea” Wolfe (Doherty), Audrey „Gratia” Hope (Alind), Kate „Ambitia” Keller (Genvison), Otto (Obie) „Privilegiu” Bergmann IV, Akeno (Aki) „Inocenta” Menzies (Mock) si Zoya „Perspectiva” Lot (Peak).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirl)

Seria originala “Gossip Girl” care s-a incheiat in 2012, dupa sase sezoane, a fost inspirata de romanele semnate de Cecily von Ziegesar despre tinerii care faceau parte din cercurile influente din Manhattan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirl)

Povestea din noua serie este plasata la opt ani dupa finalul popularului serial si urmareste o noua generatie de adolescenti de la scoala privata din New York. Noua productie se va concentra asupra influentei retelelor de socializare si a mediului newyorkez care s-a schimbat in ultimii ani, scrie Entertainment Weekly.

Kristen Bell se intoarce

Reboot-ul va avea zece episoade de cate o ora si va fi lansat anul acesta. Creatorii serialului original, Joshua Safran si Stephanie Savage, revin ca producatori executivi, iar Kristen Bell isi va relua rolul de naratoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirl)

Nu se stie daca vreunul dintre actorii care au jucat in „Gossip Girl” va avea o aparitie cameo in acest serial. Chace Crawford si Blake Lively au anuntat ca sunt interesati de o revenire a personajelor lor intr-o varianta limitata.

Tot ce trebuie sa stii despre sezonul 3 din „You“: Cum evolueaza povestea de dragoste si ce personaje noi apar

„Sunt sigura ca va fi ceva nou, iar Josh si Stephanie sunt incredibili. Se vor descurca excelent. Inca exista interes pentru asta – oamenii ma intreaba mereu daca ma voi intoarce. Jos palaria pentru ei. Cred ca e o idee buna”, a spus Crawford pentru Entertainment Weekly in 2019.

Foto: Instagram/@gossipgirl