Alicia Keys si Swizz Beatz, 10 ani de casnicie fericita: „Nu am ridicat niciodata vocea unul la celalalt”

1
De Maria Constantin
5 aug. 2020

Cele doua vedete au implinit 10 ani de casnicie. Alicia Keys si Swizz Beatz s-au casatorit in Corsica in 2010, anul in care au devenit parinti.

Alicia Keys si Swizz Beatz sunt indragostiti ca in prima zi dupa un deceniu de casnicie. Vineri, cantareata, al carei nume este Alicia Augello-Cook, si Beatz, pe numele sau real Kasseem Dean, au aniversat zece ani de cand sunt casatoriti si au marcat momentul pe Instagram.

Artista a postat o fotografie in care ea si sotul sau sunt pe punctul de a se saruta si a scris un mesaj in care vorbeste despre un „vis devenit realitate”: „Tu ma faci mereu sa zambesc. Ma faci sa rad, sa gandesc, sa ma dezvolt, sa visez, sa realizez si sa ma dezvolt, iar eu venerez dragostea noastra!”.

„Trece asa de repede pentru ca e foarte distractiv! Si atat de adevarat si de pur! Te ador!!! Iata ce maretie am creat impreuna!!! Ma bucur pe deplin si iubesc fiecare moment”, a mai scris artista in varsta de 39 de ani.

„Parca ar fi fost zece saptamani. Wow wow wowโ€ผ๏ธ Sa mergem inainte, Regina mea. Te iubesc”, i-a raspuns DJ-ul.

„Parca ar fi fost zece saptamani”

Kerry Washington i-a salutat postand cateva emoji in forma de inimioare, iar Tracee Ellis Ross le-a transmis felicitari.

Beatz a postat si el un mesaj cu ocazia acestui eveniment, inclusiv cateva dintre fotografiile preferate ale cuplului, realizate de-a lungul anilor petrecuti impreuna. In coltul fiecarei imagini, el a adaugat un sticker jubiliar cu textul „10 ani”, in onoarea aniversarii lor, relateaza People.

„Un deceniu de iubire si de viata, wow. Niciodata nu am ridicat vocea unul la celalalt in zece ani, wow. Iti multumesc pentru tot, dragostea mea. Esti totul cu adevarat, draga mea”, a scris Beatz. „Sa fie inca 100 plus, cu voia lui Allah. La multi ani la a zecea aniversare, Regina Dean #10aniDean”, a adaugat el, punand cate o inimioara dupa fiecare fraza.

In selectia de imagini pe care a publicat-o, Swizz Beatz a inclus secvente de la nunta si din alte momente frumoase petrecute impreuna, de exemplu savurand un pahar de vin sau un cadru dintr-o drumetie.

„Viata e buna”, a comentat rapperul Fat Joe, in timp ce Timbaland a salutat cuplul cu emoji in forma de inimioare.

„Nu doream sa am nicio legatura cu Swizz”

Cele doua vedete din New York s-au intalnit prima data cand Keys avea 14 ani, iar Beatz 16. Ei au facut cunostinta prin intermediul unui coleg de liceu. La inceput, ea nu a fost, insa, atrasa de Beatz, asa ca multi ani nu au avut nicio legatura.

„Am ajuns in aceleasi cercuri la diferite gale si evenimente din industrie”, a scris Alicia Keys in cartea sa, „More Myself”. „De obicei, el venea intr-o masina scumpa, distrandu-se cu gasca lui din Bronx si stralucind de atatea diamante. Nu doream sa am nicio legatura cu aceasta scena sau cu Swizz”, a marturisit cantareata.

Situatia a luat o alta turnura dupa cativa ani, cand Alicia si Swizz au lucrat impreuna pentru un proiect muzical. Artista si-a schimbat radical parerea despre el: „Cu cat vorbeam mai mult, cu atat observam cum lucra mintea lui. Dincolo de jeansii largi si tatuajele de pe brate, era ceva profund. Era atat de constient de tot ce se intampla in lume.”

Relatia lor profesionala s-a transformat in prietenie, apoi intr-o relatie romantica. Beatz a cerut-o pe Alicia de sotie, iar cei doi si-au unit destinele in 2010, in Corsica. In acelasi an s-a nascut fiul lor, Egypt.

Foto: Instagram/Alicia Keys