Ariana Grande ofera un milion de dolari pentru terapie psihologica gratuita

1
De Maria Constantin
9 iul. 2021

Vedeta le ofera un ajutor important celor care au nevoie de consiliere psihologica.

In lupta cu afectiunile mentale se pot ivi multe bariere, inclusiv de ordin financiar. Din acest motiv, Ariana Grande a decis sa se implice si sa dea o mana de ajutor: in aceasta saptamana, ea a anuntat incheierea unui parteneriat cu BetterHelp, in cadrul caruia va acorda un milion de dolari pentru terapie gratuita persoanelor care au nevoie. Iar vestea buna este ca fondul pus la dispozitie este usor de accesat, scrie Shape.

Promisiunea Arianei

Cantareata a anuntat donatia pe 29 iunie, intr-o postare pe Instagram, explicand de ce este important pentru ea acest gest.

„Sunt constienta ca terapia nu ar trebui sa fie disponibila doar pentru cei cativa privilegiati, toata lumea ar trebui sa aiba acces la ea, iar gestul meu nu rezolva problema pe termen lung, dar am vrut sa fac asta in speranta ca va voi inspira sa ii faceti loc terapiei in viata voastra, sa va simtiti ok cand cereti ajutor si sa va eliberati mintea de orice judecata autocritica atunci cand o faceti!”, a scris ea.

„Sper ca va fi un inceput care va va ajuta si ca veti putea sa va creati un loc pentru asta in viata voastra si ca veti continua!”, a adaugat Ariana Grande.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

„Vindecarea nu este liniara sau usoara, dar voi meritati tot efortul si timpul, va promit!”, si-a incheiat ea mesajul.

Antreneaza-te ca Ariana Grande: 3 exercitii eficiente din rutina ei de fitness

Ariana Grande s-a implicat deseori in problemele de sanatate mentala, indeosebi dupa atentatul de la concertul ei din Londra, din 2017, care i-a declansat o tulburare de stres post-traumatic, noteaza Shape.

Cum functioneaza terapia gratuita

Prin parteneriatul oferit, artista le ofera fanilor sansa de a lua legatura cu un terapeut licentiat, iar serviciile acestuia vor fi gratuite timp de o luna. Dupa aceasta perioada, pacientul poate decide daca va continua sau daca renunta la tratament. In cazul in care acesta nu doreste sa intrerupa terapia, va beneficia de o reducere de 15% in a doua luna de tratament.

Foto: Instagram/@arianagrande