Ariana Grande recunoaste ca a folosit botox si fillere de-a lungul anilor: „Voiam sa ma ascund”

1
De Teodora Tirca
14 sept. 2023

Ariana Grande s-a emotionat intr-un nou videoclip in care a recunoscut ca a avut „mult filler in buze” cand era mai tanara.

Marti, cantareata „7 Rings” le-a aratat fanilor rutina ei de ingrijire si machiaj pe pagina YouTube Vogue si a vorbit cu sinceritate despre ce interventii a avut de-a lungul timpului. „Transparenta deplina, acum ca imi conturez buzele si avand si un brand de beauty, trebuie sa va spun ca am avut mult filler in buze de-a lungul anilor, dar si Botox. M-am oprit in 2018 pentru ca m-am simtit atat de… [a fost] prea mult. Pur si simplu voiam sa ma ascund” a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Grande, in varsta de 30 de ani, a facut o pauza si a ridicat privirea pentru a-si opri lacrimile.

„Nu ma asteptam sa ma emotionez”, a spus ea. „Mult timp, frumusetea a insemnat sa ma ascund, sa-mi ascund imperfectiunile, iar acum, de cand am incetat sa mai folosesc filler si Botox, incep sa vad ca nu asta inseamna sa fii frumoasa”.

Vedeta a marturisit ca nu este impotriva interventiilor de acest gen si ca poate va mai apela la ele pe viitor, insa momentan vrea sa-si imbratiseze ridurile de plans sau de ras pe care le „castiga” pe masura ce trec anii.

Heidi Klum nu rabda de foame: „Nu credeti tot ce cititi, nu numar caloriile”

„[Imbatranirea] poate fi un lucru atat de frumos. Acum, pot spune cu mana pe inima ca nu-mi voi face un lifting peste 10 ani? E posibil sa-mi fac si cred ca acestea sunt pur si simplu niste ganduri despre care ar fi bine sa discutam mai mult. Daca tot stam aici si vorbim despre secrete de frumusete, la naiba, hai sa spunem chiar totul”, a continuat ea.

Grande a reflectat, de asemenea, asupra popularitatii pe care a castigat-o cand avea doar 16 ani si a explicat cum „relatia ei cu frumusetea s-a schimbat atat de mult” de-a lungul timpului.

„Fiind expusa la atat de multe voci de la o varsta frageda, mai ales cand oamenii au multe de comentat despre felul in care arati, este foarte greu sa stii ca unele comentarii nu merita luate in seama”, a spus ea.

Fondatorul  R.E.M. Beauty a recunoscut anterior ca „a folosit machiajul ca deghizare”, cu extensii dramatice de par, gene false si eyeliner negru foarte gros.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

„Cred ca, pe masura ce inaintez in varsta, nu-mi mai place intentia din spatele acestui look”, a spus ea. „Acum, machiajul pentru mine inseamna o forma de exprimare si accentuarea trasaturilor care sunt deja acolo. Relatiile noastre cu frumusetea sunt atat de personale. Vorbim aici despre secretele frumusetii, dar oare mai e un secret ca toti vrem sa ne simtim bine cu noi si sa fim iubiti?”, a adaugat starul.

Aceasta trasatura a unei femei ii face pe barbati sa nu aiba incredere in ea. Te va surprinde cu siguranta!

Grande, care a trecut recent printr-o despartire scandaloasa de sotul ei, Dalton Gomez, si-a ironizat recent intr-un clip pe TikTok look-urile de machiaj din trecut care constau in eyeliner negru gros pe toata pleoapa superioara.

„De la mine catre versiunea mea din trecut, care nu ar fi indraznit sa fie vazuta fara eyeliner gros si buze exagerat de mari”, a scris ea in descrierea videoclipului.

Foto: Instagram/@arianagrande