Ben Affleck nu era fericit cu Jennifer Garner: „Probabil as fi fost si acum alcoolic“

1
De Maria Constantin
16 dec. 2021

Senzatia ca era captiv intr-un mariaj nefericit l-a impins spre bautura pe starul american.

Ben Affleck a vorbit din nou despre dependenta de alcool cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. Invitat luni in show-ul lui Howard Stern, actorul in varsta de 49 de ani a povestit cum a cazut in patima bauturii in timpul casniciei cu Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet (16 ani), Seraphina (12 ani) si Samuel (opt ani).

„Probabil as fi continuat sa beau. Partial de-asta m-am apucat de baut… fiindca ma simteam prins”, a marturisit el.

Alcolul, metoda de evadare din nefericire

Starul a dezvaluit ca era nefericit in timpul mariajului cu actrita de 49 de ani: „Ma gandeam: nu pot sa plec din cauza copiilor, dar nu-s fericit, ce sa fac? Ce am facut a fost sa beau o sticla de scotch si sa dorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit ca nu era solutia.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @buseterimcomtr

Affleck a fost internat la dezalcoolizare de mai multe ori, episoade despre care a vorbit pe Facebook si in 2018, cand el si Garner si-au finalizat divortul.

Starul din „Gone Girl” s-a casatorit cu Jennifer Garner in 2005. Ei s-au despartit dupa zece ani, in 2015.

Un model gresit pentru copii

Ben Affleck i-a mai spus realizatorului radio ca el si fosta sotie au facut tot ce se putea pentru a-si salva mariajul, dar asemenea multor relatii de la Hollywood, n-a mers.

„Adevarul e ca noi am asteptat, am luat decizia… Am trait separati”, a spus el.

Ben Affleck, despre relatia reinfiripata cu Jennifer Lopez: „E o poveste frumoasa. Intr-o zi poate o sa v-o spun“

„Am avut o casnicie care n-a mers, se intampla, cu cineva pe care o iubesc si respect, dar cu care n-ar fi trebuit sa ma casatoresc. Pana la urma, am incercat. Am incercat, fiindca avem copii. Amandoi am simtit ca nu acesta este modelul de casnicie pe care vrem sa-l vada copiii nostri”, a explicat Affleck. Actorul a tinut sa explice ca n-ar spune niciodata nimic rau despre mama copiilor lui si ca o respecta enorm pe Jennifer. „Am stiut dintotdeauna ca este cea mai buna mama”, a declarat el ulterior.

Jennifer Garner se bucura ca Affleck a reluat relatia cu J.Lo

Desi mariajul lor a trecut prin multe suisuri si coborasuri, cei doi fosti soti au ramas intr-o relatie buna, noteaza People. Garner chiar a declarat ca se bucura ca Ben a reinnodat relatia cu fosta lui logodnica, Jennifer Lopez. De Halloween, ea i-a vizitat cu copiii pe Ben si Lopez.

„Toti se inteleg, iar focusul este tot timpul pe copii. Jennifer, Ben si Jen Garner isi doresc cu totii un Halloween minunat pentru copii”, a declarat atunci o sursa pentru People.

„Copiii lor sunt prieteni si au vrut sa mearga impreuna la colindat. Era normal sa se duca impreuna”, a mai spus sursa.

Foto: Instagram/@benaffleck