Billie Eilish a ramas cu sechele dupa ce a avut COVID-19: „Daca nu eram vaccinata, as fi murit“

1
De Maria Constantin
15 dec. 2021

Cantareata a dezvaluit ca in vara s-a infectat cu coronavirus. Ea inca resimte urmarile bolii.

Billie Eilish a spus in editia de luni a emisiunii „The Howard Stern Show” ca a fost diagnosticata cu COVID-19 in august.

Potrivit revistei Rolling Stone, artista in varsta de 19 ani a dezvaluit informatia dupa ce Stern a observat ca tuseste si a intrebat-o daca a avut COVID-19.

Billie Eilish a fost bolnava doua luni

„N-am murit si n-o sa mor, dar a fost teribil”, a spus Eilish. „Inca mai am efecte secundare. Am fost bolnava vreo doua luni”, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

Castigatoarea a sapte premii Grammy a spus ca vaccinul a ajutat-o sa se simta bine acum. „Cred ca daca nu eram vaccinata as fi murit, fiindca a fost rau… Cand zic ca a fost rau, inseamna ca s-a simtit oribil (…). Stiti ce zic? Cand esti bolnav, te simti oribil”, a subliniat vedeta.

„Am petrecut multi ani pretinzand ca sunt altcineva”

Billie Eilish a fost invitatul muzical al ultimului episod al show-ului „Saturday Night Live”, difuzat sambata de NBC, relateaza People. In discursul de deschidere al show-ului, artista s-a imbracat ca „Mos Craciun care se duce la club” si a glumit despre cum a crescut in timp ce era vedeta si despre criticile despre aspectul ei.

Relatia complicata pe care Billie Eilish o are cu corpul ei: Efectul devastator al unei pastile de slabit

Eilish a vorbit la SNL despre cum se simte in apropierea aniversarii implinirii a 20 de ani. „Abia astept sa inaintez in varsta pentru ca acum incep sa inteleg cine sunt ca persoana. Si lucrul care ma sperie cand cresc fiind in centrul atentiei este ca lumea decide ca tot ce spui si ce faci si cum arati este ceea ce esti pentru totdeauna. Nu-i corect”, a spus ea.

„V-ati dori sa fiti judecati pentru cum erati la varsta de 16 ani? O, nu!”, a continuat artista.

„Problema e ca ai nevoie de timp si de efort ca sa accepti cine esti cu adevarat. Vei fi atat de fericita ca ai facut-o. Am petrecut o gramada de ani pretinzand ca sunt cineva care sunt sunt, jucand teatru”, a spus ea.

Aceasta a fost a doua aparitie a cantaretei la „Saturday Night Live”. Ea a mai fost invitatul muzical, in septembrie 2019, la cea de 45-a premiera a show-ului, gazduita de actorul american Woody Harrelson.

Foto: Instagram/@billieeilish