Billie Eilish a vrut sa renunte la retelele de socializare dupa ce a aparut in lenjerie pe coperta Vogue

1
De Maria Constantin
15 mai 2021

Billie Eilish a facut senzatie in mediul online pe 2 mai, cu o aparitie in mare stil pe coperta editiei din iunie a revistei British Vogue.

Insa reactiile fanilor la noul ei look nu au fost in intregime pe placul vedetei, scrie People.

Artista in varsta de 19 ani a discutat luni, in ultimul episod al „The Late Show with Stephen Colbert”, despre aceasta sedinta foto. Dupa ce a postat imaginile pe Instagram, Eilish a spulberat un record, primind un milion de like-uri in mai putin de sase minute.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

„A fost foarte ciudat in ziua in care aceste poze au aparut, fiindca am postat una si apoi am vazut ‘Billie Eilish a doborat recordul pentru poza cu cele mai rapide like-uri’ si apoi am postat inca una si am primit vestea ca ‘Billie Eilish tocmai a doborat celalalt record cu noua poza cu cele mai rapide like-uri'”, a spus artista.

Eilish a continuat, spunand ca toata situatia a fost „nebuneasca” si „suprarealista” si are emotii in privinta postarilor viitoare. „Sunt entuziasmata. Cred ca mai degraba ma face sa nu-mi mai doresc sa postez niciodata ceva. Acum, ca tot mai multi oameni sunt interesati, ma cam sperie. Dar e uimitor!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Tinuta a iscat mai multe discutii decat parul

Castigatoarea premiului Grammy si-a schimbat de mai multe ori look-ul in ultimul timp. Luna trecuta, cantareata si compozitoarea si-a vopsit parul blond platinat, dupa ce a prezentat transformarea treptata inca din luna ianuarie. Ea a spus la „The Late Show” ca nu a incercat sa faca vreo farsa „de genul Hannah Montana” pe internet.

Noua sa tinuta a provocat mai multe discutii in randurile fanilor decat culoarea parului, iar Eillish a spus in interviul publicat de Vogue ca nu toate comentariile dupa sedinta foto au fost pozitive.

Relatia complicata pe care Billie Eilish o are cu corpul ei: Efectul devastator al unei pastile de slabit

„Sa-ti arati corpul si pielea – sau nu – nu ar trebui sa te lipseasca de respect”, a spus ea. „E vorba despre ceea ce te face sa te simti bine. Daca vrei sa-ti faci o operatie, fa-o. Daca vrei sa porti o rochie despre care cineva crede ca te arata mai plinuta, la naiba, daca te simti bine, arati bine”, a spus vedeta.

Billie Eilish abia asteapta noul album

Dupa ce sedinta foto a devenit virala, Eilish se concentreaza acum pe lansarea celui de-al doilea ei album, „Happier Than Ever”, pe 30 iulie. Materialul discografic va include 16 piese, inclusiv piese precum „Billie Bossa Nova,” „My Future,” „Oxytocin,” Lost Cause” si „NDA”, printre altele.

„Abia astept acest album. Este cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Sunt foarte mandra si ma simt increzatoare”, i-a zis ea lui Colbert.

Foto: Instagram/Billie Eilish