Blake Shelton le-a cerut permisiunea copiilor lui Gwen Stefani inainte de a o cere in casatorie

1
De Maria Constantin
10 nov. 2020

Inainte de a ingenunchea in fata iubitei sale, Blake Shelton le-a cerut permisiunea celor trei fii ai vedetei.

Blake Shelton a cerut-o de sotie pe Gwen Stefani, dar inainte de a face acest pas, el a simtit ca trebuie sa aiba permisiunea celor trei copii ai artistei. Asa ca a stat de vorba cu Kingston (14 ani), Zuma (12 ani) si Apollo (6 ani), cei trei baieti ai vedetei din prima ei casatorie.

„Blake le-a spus fiilor ei ca vrea sa o ia de sotie si le-a cerut permisiunea”, a declarat pentru People o sursa din anturajul artistei. „Familia sa i-a acordat cu draga inima permisiunea. Este un partener minunat si un super tata pentru baieti. Gwen este foarte incantata. Cererea a fost o surpriza”, a spus sursa.

„Am auzit un DA!”

Desi cantaretul de muzica country in varsta de 44 de ani si solista trupei No Doubt, in varsta de 51 de ani, si-au pastrat discreta relatia, sursa a spus ca ei abia asteaptau sa dea vestea pe 27 octombrie, cand au publicat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodna. „Da, te rog”, a scris simplu Gwen alaturi, in timp ce Shelton a scris: „Hei @gwenstefani multumesc ca mi-ai salvat anul 2020 si tot restul vietii mele. Te iubesc. Am auzit un DA!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani) pe

Shelton si Stefani au o relatie excelenta si pare ca sunt impreuna de o viata, dar amandoi au trecut prin divorturi dureroase in urma cu cinci ani si au vrut sa se asigure ca isi pot cladi un viitor solid impreuna inainte de a-si uni oficial destinele, noteaza People. „Cand treci prin vremurile acestea grele, ajungi intr-un loc in care gasesti pe cineva care iti este cel mai bun prieten, de care stii ca poti sa depinzi si in care sa ai incredere”, a spus Stefani pentru Today in 2018. „Incercam sa traim momentul cat de mult putem”, a adaugat ea.

„Gwen mi-a salvat viata”

Gwen Stefani si Blake Shelton s-au indragostit cand amandoi faceau parte din juriul show-ului „The Voice”, difuzat de NBC, la un an dupa ce amandoi divortasera. In 2015, cantareata si-a anuntat despartirea de solistul trupei Bush, Gavin Rossdale, dupa 20 de ani petrecuti impreuna, la doar cateva saptamani dupa ce Shelton si fosta lui sotie, cantareata de muzica country Miranda Lambert, si-au incheiat divortul.

„Gwen mi-a salvat viata. Cine de pe Pamantul asta ar fi inteles cum e sa divortezi de un alt muzician? Nu poti sa-ti imaginezi ce asemanari exista intre divorturile noastre”, declara Shelton in 2016 pentru Billboard.

Blake Shelton, omagiu emotionant pentru Gwen Stefani: „E cea mai buna femeie pe care am intalnit-o“

Sursa mentionata de People a spus ca initial Gwen Stefani nu isi dorea o relatie dupa divort, dar Blake s-a dovedit repede „tot ce si-ar fi putut ea dori vreodata”.

Gwen adora viata cu Blake

In timpul pandemiei de COVID-19, cei doi si-au petrecut cea mai mare parte a carantinei in Oklahoma impreuna cu copiii. In iulie, ei au lansat in duet piesa „Happy Anywhere”, o continuare a colaborarii lor anterioare pentru „Nobody But You”, care a ajuns pe primul loc in topul Billboard’s Country Airplay si le-a adus un premiu luna trecuta, la CMT Music.

Cuplul s-a intors la Los Angeles pentru a filma sezonul actual al show-ului „The Voice”, iar acum locuieste la noua resedinta, o casa pe care cumparata in luna mai cu 13 milioane de dolari. „Gwen adora viata cu Blake. El ii ofera atat de multe lucruri care lipseau de ani de zile din viata ei”, a spus sursa citata.

Foto: Instagram/Gwen Stefani