Gwen Stefani si Blake Shelton s-au casatorit: Mirii au purtat piese vestimentare in stil country

1
De Maria Constantin
8 iul. 2021

Cuplul si-a oficializat relatia sambata, la un ranch din statul Oklahoma. Gwen si Blake au optat pentru piese vestimentare care evoca specificul local.

Sambata a fost o zi perfecta pentru Gwen Stefani si Blake Shelton, scrie People. Cei doi s-au casatorit la ferma pe care Shelton o detine in Tishomingo, Oklahoma, iar luni Stefani a publicat pe Instagram cateva fotografii de la ceremonia restransa pe care au organizat-o.

„Te iubesc, Blake Shelton”, a scris artista, adaugand in postare profilul de Instagram al proaspatului ei sot. Mai tarziu, acesta a preluat pe contul sau de Instagram seria de imagini.

Imaginile fericii

Fotografiile postate de Gwen Stefani surprind cateva dintre cele mai importante momente de la nunta, inclusiv pe cel in care Blake si-a condus mireasa cu o masinuta de golf decorata cu funde din tul, in timp ce ea zambea spre camera foto, tinand in mana dreapta un buchet de flori albe.

La lasarea serii, Blake si Gwen au pozat intr-o alta ipostaza romantica, pe marginea unei stanci, avand in spate privelistea superba a padurii si a cerului invaluit in culorile amurgului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Mirii au fost fotografiati si in timp ce se sarutau in fata tortului alb cu cinci etaje, al carui varf era decorat cu o statueta ce o reprezenta pe mireasa dansand.

A patra imagine pe care cantareata in varsta de 51 de ani a postat-o pe Instagram ii arata pe cei doi miri imbratisandu-se pe ringul de dans.

Rochie creata de Vera Wang

Gwen Stefani a purtat o rochie din dantela alba in stil Georgette, realizata de Vera Wang, cu un decolteu in forma de inima, talie stransa si trena din dantela.

Vedeta si-a prins parul blond intr-un coc simplu pe sub voalul alb pe care erau brodate numele Stefani, Shelton si cele ale copiilor. Pentru machiaj, ea a optat pentru un eyeliner negru si ruj rosu si si-a accesorizat tinuta cu bratari din aur, cercei stralucitori si un lantisor cu cruciulita din aur la gat.

Cantaretul de muzica country in varsta de 45 de ani a optat pentru un sacou negru, vesta de aceeasi culoare si camasa alba si papion alb. Insa in locul clasicilor pantaloni de costum, Shelton a purtat jeansi albastri, completand in mod fericit alegerea miresei, care s-a incaltat cu cizme albe Le Silla in stil cowboy.

Blake Shelton, omagiu emotionant pentru Gwen Stefani: „E cea mai buna femeie pe care am intalnit-o“

Ceremonia a fost oficiata de Carson Daly, gazda show-ului „The Voice”, scrie People.

Gwen Stefani a anuntat pe Instagram ca s-a casatorit cu Blake Shelton postand un montaj video in care isi ridica zambind voalul. „3 iulie 2021 – data la care ea si Shelton si-au spus ‘Da'”, a scris artista.

Gwen Stefani a purtat doua tinute de nunta

In aceasta postare, Stefani nu purta rochia de mireasa, ci una alba din matase cu detalii florale, iar voalul prezentat era o piesa din look-ul pentru receptie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Potrivit creatoarei Vera Wang, vedeta a fost imbracata la primirea invitatilor cu o rochie mini din tul brodata manual si decorata cu paiete. Broderia a fost completata cu doua pasari simbolizandu-i pe cei doi miri si trei pasari mai mici, pentru fiecare dintre copiii vedetei.

Stefani si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cizme albe cowboy cu toc inalt Le Silla, decorate pe talpa cu cristale Swarovski in forma initialelor sale si ale mirelui.

Cum s-au cunoscut Gwen si Blake

Gwen Stefani si Blake Shelton s-au indragostit in urma cu sase ani, in timp ce erau colegi in juriul show-ului de televiziune „The Voice”. Ei sunt impreuna din 2015 si s-au logodit in octombrie 2020.

Dupa izbucnirea pandemiei, Shelton si Stefani au stat mai mult la ferma din Oklahoma, alaturi de cei trei fii ai cantaretului, Kingston (15 ani), Zuma (12 ani) si Apollo (7 ani).

„Am facut lucruri pentru care mi-am dorit sa am timp in ultimii 20 de ani. Efectiv lucruri banale, cum ar fi sa culeg fructe de padure…, am amenajat o gradina. Am cultivat cateva hectare de teren cu porumb dulce. Lucruri din astea de la tara!”, a spus Shelton in emisiunea TV „Today”.

Cina in familie inaintea nuntii

Cu cateva luni inainte de a se logodi, Stefani a spus pentru Extra ca multa lume credea ca este casatorita cu Blake Shelton. „Stiti cati oameni il numesc sotul meu? Noi doar eram impreuna”, a dezvaluit artista.

Blake Shelton le-a cerut permisiunea copiilor lui Gwen Stefani inainte de a o cere in casatorie

Mai multe surse citate de People au spus ca Gwen si Blake erau pregatiti de mai mult timp sa se casatoreasca si ca isi doreau o nunta in cadru restrans: „Nu vor o nunta mare. Vor sa le fie alaturi doar familia si prietenii apropiati, atat.”

Inaintea nuntii, cei doi miri si-au invitat familiile la o cina in restaurantul Ole Red, pe care cantaretul country il detine in Tishomingo.

„Erau foarte fericiti impreuna si tare indragostiti”, a spus o sursa, adaugand ca grupul, care i-a inclus si pe baietii vedetei, a consumat burgeri, cartofi prajit si taco.

Foto: Instagram/@blakeshelton