Britney Spears, din nou in forma: Vedeta e atenta la mancare, dar uneori triseaza

1
De Maria Constantin
2 mai 2021

Artista se straduieste sa alerge cat mai mult si sa manance sanatos. Uneori, isi permite si cate o abatere.

Britney Spears reintra in forma si o face cu mare atentie. Cantareata americana in varsta de 39 de ani a scris marti pe Instagram ca incearca sa fie atenta la nutritie pentru a tine pasul cu iubitul ei, antrenorul de fitness Sam Ashgari.

„In ultimele doua saptamani am spus ca asta e… A trebuit sa reintru in forma, tinand cont ca iubitul meu are un corp mai mult decat atragator!!!”, a explicat vedeta langa un montaj video in care ea apare purtand diferite costume de baie.

Britney vrea sa se simta bine in pielea ei

„Ma intrebam oare de unde naiba sa incep”, a continuat Britney, inainte de a scrie ca incearca sa alerge mai mult, sa manance mai sanatos si sa fie atenta la produsele pe care le consuma. „Asta daca nu trisez, cum am facut aseara, cand am mancat o cutie intreaga de alune!”, a dezvaluit artista.

Spears a subliniat cat de important este sa te simti confortabil si increzatoare inainte de a incerca sa arati bine: „Si atunci mi-am dat seama… As putea sa arat mai bine, dar m-am simtit prea vulnerabila in pielea mea! Nu mi-a placut, asa ca am inceput sa boxez, iar acum ma simt mai puternica. Toti avem modul nostru de a ne lucra corpul si respect asta, fiindca toti ar trebui s-o facem.”

Britney Spears, stanjenita de filmul despre viata sa: „Am plans doua saptamani“

„Sper doar ca nu voi vedea un burger prea curand”, a glumit ea la sfarsitul postarii.

In cautarea sandvisului cu gust perfect

Tot marti, Britney Spears le-a aratat fanilor care este gustarea sa preferata: un sandvis inspirat de un produs vandut de reteaua Schlotzsky din New York, scrie People. „In regula, oameni buni, sunt in bucataria mea si incerc sa fac primul meu sandvis-delicatesa”, a spus ea intr-o inregistrare video in care prezinta pas cu pas cum isi pregateste gustarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Acum 15 ani obisnuiam sa merg intr-un loc din New York, numit Schlotzsky’s Deli sandwiches. Era ceva dumnezeiesc pentru mine, iar dupa 15 ani inca sunt in cautarea unui sandvis cu acel gust. Asa ca in dimineata asta am decis sa ma trezesc si sa incerc sa fac un sandvis ca acela”, a continuat artista.

Foto: Instagram/Britney Spears