Britney Spears, stanjenita de filmul despre viata sa: „Am plans doua saptamani“

1
De Maria Constantin
2 apr. 2021

Artista a vorbit pentru prima data despre documentarul „Framing Britney Spears“.

Intr-un mesaj publicat pe Instagram marti seara, alaturi de o inregistrare video in care danseaza pe melodia „Crazy” a trupei Aerosmith, Britney Spears a scris cateva ganduri despre documentarul realizat de cotidianul The New York Times.

„Toata viata mea a fost intotdeauna subiectul multor speculatii… urmarita… si judecata chiar toata viata mea! Pentru echilibrul meu trebuie sa dansez in fiecare seara a vietii mele ca sa ma simt sanatoasa si umana si vie”, a scris cantareata in varsta de 39 de ani.

„Mi-am expus toata viata in fata oamenilor!!! E nevoie de multa putere ca sa te dezvalui cu vulnerabilitatea ta, fiindca am fost mereu atat de criticata… insultata… si facuta de ras de media… si inca mai sunt chiar si azi. Lumea trece peste asta si viata merge inainte, dar noi ramanem atat de fragili si sensibili ca oameni”, a adaugat vedeta.

„Am fost stanjenita de felul in care m-au prezentat”

Britney a scris apoi ce parere are despre productia difuzata de platforma Hulu, marturisind ca s-a simtit jenata: „Nu am urmarit documentarul, dar din ce am vazut am fost stanjenita de felul in care m-au prezentat… Am plans doua saptamani si… inca mai plang uneori.”

„Fac ceea ce pot in plan spiritual ca sa incerc sa-mi pastrez bucuria… dragostea… si fericirea!!! In fiecare zi dansul imi aduce bucurie. Nu ma aflu aici ca sa fiu perfecta… perfectiunea este plictisitoare… sunt aici ca sa ating bunatatea”, a mai scris artista.

Documentarul urmareste viata si cariera vedetei originare din Louisiana, care are doi copii, Preston (15 ani) si Jayden (14 ani), cu fostul sau sot, Kevin Federline, precum si relatia ei sinuoasa cu presa, relateaza Harper’s Bazaar.

In 2019 a aparut miscarea #FreeBritney, publicul sperand ca ea va fi scoasa de sub tutela tatalui sau, Jamie Spears, cu care duce o batalie juridica.

O poveste trista, dar necesara

In februarie, o sursa a declarat in exclusivitate pentru Us Weekly ca prietenii si familia artistei au opinii diverse despre filmul „Framing Britney Spears”. „Parerile tatalui ei si ale celor implicati in tutela sunt departe de a fi fericite, evident, fiindca ei simt ca este inca un exemplu in care ei sunt prezentati ca personaje negative insetate de bani, cand tot ce fac – sau cel putin asa sustin – este sa incerce sa o ajute pe Britney sa-si organizeze viata si sa ramana intr-o zona sigura”, a spus sursa.

„Insa sunt tot mai multi oameni care cred ca aceasta poveste extrem de trista si confuza este necesara si reprezinta un pas in directia corecta”, a adaugat persoana mentionata.

Documentarul „Framing Britney Spears” scoate la iveala traumele prin care a trecut artista – Fanii se simt vinovati

Cantareata americana nu a participat la realizarea documentarului „Framing Britney Spears”. Producatorii au precizat ca au incercat sa obtina pozitia vedetei despre acest material, dar nu se stie daca Britney a primit cererea lor, intrucat se afla in continuare sub tutela. Nici parintii, sora si avocatii implicati in chestiunea tutelei nu au raspuns la cererile de a da interviuri pentru aceasta productie.

Dupa difuzarea documentarului, mai multe vedete, printre care Paris Hilton, Miley Cyrus si Chloe Grace Moretz, si-au exprimat sustinerea pentru artista supranumita „printesa muzicii pop”.

Foto: PR.