Camila Cabello, despre ciudata sa poveste de dragoste cu Shawn Mendes: „Am simtit ca il ranesc“

1
De Maria Constantin
13 dec. 2019

Cei doi artisti au o relatie de dragoste neobisnuita. Ani la rand, ei au fost doar prieteni si nu se gandeau ca vor deveni iubiti.

Camila Cabello isi promoveaza albumul „Romance” si cum mare parte din acest material este inspirata de relatia cu Shawn Mendes, vedeta a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care ei s-au confruntat. La inceput nu prea se intelegeau si au fost la un pas de a se desparti, scrie Elle.

Vorbind despre sursa de inspiratie a pieselor „Feel It Twice” si „Should’ve Said It,” Cabello a povestit ca Mendes i-a marturisit ce simte pentru ea intr-o perioada in care aceasta nu simtea acelasi lucru. Artista a avut o relatie cu life coach-ul Matthew Hussey, din februarie 2018 pana in iunie 2019. In acea perioada, ea a lucrat cu Mendes pentru duetul din „Señorita”. A fost o experienta despre care Cabello a spus ca a facut-o sa il iubeasca pe Mendes.

„Nu m-am simtit bine, pentru ca acest om imi era prieten de foarte mult timp si eram chiar foarte apropiati. Si cand mi-a marturisit ca ma iubeste m-am simtit ciudat, fiindca am simtit ca il ranesc, simteam ca ne departam ca prieteni. Toata lumea stie cum e cand ai pe cineva foarte apropiat si iti spune ca te iubeste, iar prietenia devine dintr-odata foarte incordata”, a povestit vedeta.

„M-am simtit foarte rau ca l-am ranit, ca am ranit pe cineva care imi era prieten si care a fost cineva important in viata mea”, a adaugat ea.

„Ar fi trebuit s-o spun”

Camila Cabello a vorbit si despre sursa de inspiratie pentru piesa „Should’ve Said It” („Ar fi trebuit s-o spun”): „E vorba despre cineva pe care il cunosteam de mult timp, l-am placut, dar el nu era pregatit. Apoi si el m-a iubit, dar eu nu mai eram disponibila, pentru ca am mers mai departe. Si eram furioasa, imi ziceam: ‘Acum zici ca ma iubesti, ai asteptat prea mult, iar acum e prea tarziu’. Asa ca ‘Should’ve Said It’ despre asta este. Eram suparata, ceva de genul ‘De ce ai asteptat atata ca sa-mi spui?’.”

Din fericire, povestea Camilei a avut o continuare fericita. Cantareata cubanezo-mexicano-americana si artistul canadian sunt impreuna din iulie si se inteleg foarte bine. Ea a marcat acest inceput si prima lor intalnire cu piesa „Used To It”. „Am scris-o despre cineva cu care am fost prietena foarte mult timp. Apoi am inceput sa ne intalnim si am simtit ceva de genul: ‘Oh, Doamne, e o nebunie. Nu pot sa cred ca te sarut in timp ce vorbim, e asa de ciudat. Sau ca ne tinem de mana. E foarte ciudat dupa ce atatia ani te-am strigat doar pe numele de familie'”, a explicat Camila.

Foto: Getty Images.