Camila Cabello riposteaza dupa ce a fost criticata pentru ca nu are abdomen plat: „Sunt o femeie reala“

1
De Maria Constantin
20 iul. 2021

Cantareata le-a raspuns prompt celor care au criticat-o pentru ca nu are un corp perfect.

Camila Cabello a reactionat imediat cand mai multe persoane au criticat-o aspru pe retelele de socializare pentru felul in care arata. Vedeta in varsta de 24 de ani a postat vineri pe TikTok o inregistrare video in care se declara mandra de corpul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

„Imi place corpul meu”, a scris artista langa postarea respectiva. „Tocmai alergasem in parc si imi vedeam de treaba mea, incercand sa fiu sanatoasa si fit. Oamenii m-au criticat pentru ca purtam un top care imi lasa burta la vedere. Iar eu nu-mi sugeam burta, pentru ca sunt un om normal, alergam si existam, ca orice om normal. Si mi-am zis: ‘Fir-ar sa fie!’. Dar apoi mi-am amintit ca a fi in razboi cu corpul tau nu mai e la moda”, a explicat ea in clipul postat, mutand apoi camera telefonului spre abdomenul sau.

Femei adevarate, cu forme si celulita

„Sunt recunoscatoare ca acest corp imi permite sa fac ce am nevoie. Suntem femei reale, cu forme, celulita, vergeturi si grasime in unele zone. Si trebuie sa imbratisam asta”, a continuat vedeta.

@camilacabelloi luv my body♬ original sound – Camila Cabello

Cabello si-a incheiat mesajul fredonand cateva versuri dintr-o piesa interpretata de Aretha Franklin, facand o miscare de dans in timp ce statea in masina, cu centura de siguranta pusa. „Da-i ceva ce poate sa simta!”, a cantat ea.

Ce a invatat Shawn Mendes de la iubita lui

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

Modul in care Camila Cabello isi apara aspectul fizic l-a influentat si pe iubitul ei, Shawn Mendes. „E atat de puternica, atat de hotarata si de increzatoare in corpul ei si atat de coerenta si de empatica cu alte persoane, mi-a schimbat modul in care ma privesc”, a declarat in noiembrie, pentru editia britanica a revistei GQ, cantaretul in varsta de 22 de ani.

Cuplul a facut o prioritate din sanatatea mentala si meditatie, noteaza People. In perioada carantinei impusa de pandemie, cei doi artisti au facut zilnic plimbari in Miami, orasul in care locuieste Cabello.

Camila Cabello, despre ciudata sa poveste de dragoste cu Shawn Mendes: „Am simtit ca il ranesc“

„E amuzant, fiindca in acel moment eram coplesiti de ceea ce se intampla in lume. Ne gandeam ca era o perioada foarte grea. Era infricosator pentru toata lumea”, a spus ea despre o inregistrare video in care apareau mergand foarte incet.

„Ne gandeam doar sa mergem incet, sa meditam si sa fim linistiti. A fost un moment foarte linistitor intre noi, dar acum e amuzant sa vedem asta din nou”, a continuat cantareata.

Sanatatea mentala pe primul loc

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

Camila Cabello a vorbit pentru People si despre importanta sanatatii mentale. „M-a ajutat sa gasesc un terapeut bun pentru mine cand ma confruntam cu sabloane de gandire care m-au facut sa ma simt anxioasa si autodistructiva”, a marturisit ea in luna martie.

„Mi-a prins bine si sa fac 10 minute pe zi de meditatie”, a mai spus vedeta.

Foto: Instagram/@camila_cabello