Camila Cabello se simte eliberata dupa ce a recunoscut ca are vergeturi si celulita

1
De Maria Constantin
23 aug. 2021

Mesajul video in care vorbea despre corpul ei a devenit viral pe TikTok. Vedeta dezvaluie ca aceasta a fost o experienta care a ajutat-o sa se simta usurata.

In iulie, cantareata in varsta de 24 de ani a postat pe TikTok un clip in care spunea ca este multumita de felul in care arata, scrie Shape. „Sa fiu in razboi cu corpul meu e atat de aiurea. Imi iubesc corpul. Sunt recunoscatoare pentru acest corp care imi permite sa fac ce am nevoie. Suntem femei adevarate, cu forme si celulita, cu vergeturi si grasime, si trebuie se ne obisnuim cu asta, dragelor”, a spus ea atunci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

„Am celulita si vergeturi, iar uneori ma ingras si e normal!”

Cabello a vorbit recent despre acest subiect intr-un interviu pentru emisiunea britanica „Lorraine”, cand a fost intrebata despre reactia pe care a starnit-o clipul sau video. „Cred ca retelele de socializare pot fi un lucru bun. Am celulita si vergeturi, iar uneori ma ingras si e normal! – acest mesaj m-a facut sa ma simt usurata”, a spus ea.

@camilacabelloi luv my body♬ original sound – Camila Cabello

Desi Cabello, care are o relatie cu Shawn Mendes, a fost apreciata pentru promovarea unei imagini sanatoase despre corpul sau, ea inca mai simte nevoia sa se retraga de pe retelele de socializare, pentru a-si proteja sanatatea mentala.

„Ieri am avut o zi libera si mi-am zis ca nu trebuie sa intru pe retelele de socializare. „Am observat ca imi face creierul sa mearga repede si uneori am nevoie sa iau o pauza”, a explicat artista.

„Lucrul pentru care sunt recunoscatoare retelelor de socializare este ca ma lasa sa am controlul asupra povestii mele si sa arat cine sunt de fapt, spre deosebire de persoanele care le spun altora cine cred ca sunt eu. Asta ma face sa ma simt mai bine pentru ca in rest este destul de frustrant”, a continuat ea.

„Falsul devine noua realitate”

Acum doi ani, Camila Cabello vorbea despre cat de nerealiste sunt standardele de frumusete pentru femei. „Scriu asta pentru fetele precum sora mea, care cresc sub influenta retelelor de socializare. Ele vad tot timpul poze editate si cred ca asta este realitatea si tot vazand corpuri si piele aranjate ajung sa creada ca aceasta este regula. Nu este. E fals. Iar falsul devine noua realitate”, a scris ea pe Instagram Story.

Artista a scris si in 2019 pe Instagram Story despre acest subiect: „Avem o viziune complet nerealista despre corpul femeilor. Fetelor, celulita e normala. Grasimea e normala. E frumoasa si naturala”, le-a transmis ea admiratoarelor sale.

Foto: Instagram/camilacabello