Cat costa sa inchiriezi pe Airbnb un apartament in palatul maharajahului din Jaipur

1
De Maria Constantin
22 nov. 2019

Magnificul palat din Jaipur al familiei regale iti sta acum la dispozitie pe platforma Airbnb.

Dupa casa din Giverny a lui Claude Monet, Casa Barbie din Malibu si chiar castelul englez Downton Abbey, Airbnb le da sansa turistilor sa stea in palatul unui print indian, scrie Vogue. De-a lungul timpului, mai multe personalitati, printre care Printesa Diana si Oprah Winfrey, au vizitat palatul maharajahului din Jaipur.

Cu zidurile sale roz, aceasta minunata constructie este de trei secole resedinta familiei maharajahului din Jaipur si reprezinta una dintre perlele arhitecturii din statul indian Rajasthan. De-a lungul timpului, mai multe personalitati, printre care Printesa Diana si Oprah Winfrey, au vizitat palatul maharajahului din Jaipur.

Maharaja Sawai Padmanabh Singh, primul monarh indian care s-a alaturat comunitatii Airbnb, ofera sansa de a inchiria camera privata Gudliya, aflata intr-o aripa privata a palatului. Vizitatorii vor fi coplesiti cu siguranta de culorile puternice si de decorul in stil antic.

Gudliya are un lounge decorat cu materiale pretioase, o camera cu pereti turcoaz, o baie spatioasa si o piscina interioara.

India – linistea care aduce liniste

Experienta va fi una de neuitat, de vreme ce niciun turist nu a mai stat in acest palat pana acum. Tariful porneste de la 1.000 de dolari pe noapte, iar toate incasarile vor fi donate fundatiei printesei Diya Kumari, care sprijina femeile si artizanii din zonele rurale ale regiunii. Rezervarea se poate face aici pana pe 23 noiembrie.

Daca ti-ai trecut in agenda o calatorie in India, nu rata Jaipur! Vogue iti recomanda sa vizitezi orasul in compania unui majordom bine informat, sa faci cumparaturi in cele mai bune magazine din zona, sa bei un ceai in gardinile regale, inconjurat de pauni, si sa iei cina pe terasa, admirand privelistea superba a lantului muntos Aravalli.

Foto: Instagram/Rajputana Culture of Rajasthan