Ce costume de Halloween vor purta vedetele anul acesta: Bella Thorne si Vanessa Hudgens au alegeri indraznete

1
De Maria Constantin
29 oct. 2020

Halloween e la doi pasi, iar vedetele americane se pregatesc pentru a-si surprinde fanii cu cele mai fanteziste costume.

Poate ca spiritul sarbatorii nu va mai fi acelasi in 2020, dar, la urma urmei, ce sarbatoare poate fi mai potrivita pentru a marca un an de groaza? Cu toata temerea pe care o provoaca pandemia de COVID-19, nimic nu poate ucide placerea americanilor de a se bucura de Halloween.

Vedetele se pregatesc intens pentru editia din acest an. Khloe Kardashian, Bella Thorne si Charli XCX sunt cateva dintre celebritatile care si-au prezentat in avanpremiera costumele pregatite pentru Halloween 2020. Unele au optat pentru simplitate, altele vor sa fie provocatoare din cap pana in picioare, scrie Us Weekly.

Suki Waterhouse

Foto: Instagram/Suki Waterhouse

Modelul s-a fotografiat cu o haina verde cu guler si mansete de blana peste o rochie sexy. Suki a postat marti imaginea pe Instagram.

Tyra Banks

Membra juriului show-ului „Dancing With the Stars” si-a prezentat tinuta de Halloween in editia de luni. Ea a urcat pe scena cu o peruca blonda si imbracata cu o rochie de bal neagra, cu un guler impresionant.

Charli XCX

Foto: Instagram/Charlie XCX

Cantareata si compozitoarea britanica, pe numele sau real Charlotte Emma Aitchison, a purtat un body rosu si latex cu plasa pe picioare si manusi sinistre intr-o imagine pe care a postat-o pe Instagram pe 25 octombrie. „Incepe anotimpul de groaza!”, a scris ea.

Bella Thorne

Foto: Instagram/Bella Thorne

Vedeta a postat in weekend pe Instagram o fotografie in care intruchipeaza cea mai provocatoare Scufita Rosie pe care si-o poate inchipui… lupul cel rau. Cu un costum din latex, gluga si ciorapi, toata tinuta fiind rosie, Bella aprinde imaginatia fanilor. „Bunicuta nu-i de acord cu tinuta mea”, a scris ea.

Vanessa Hudgens

Foto: Instagram/Vanessa Hudgens

Pe 18 octombrie, regina acestui Halloween, cum o numeste Us Weekly, a postat o fotografie in care apare in postura unei zeite.

Cele mai bune filme de Halloween: 10 productii pe care poti sa le vezi in familie

Ea s-a transformat de asemenea intr-o Catwoman pusa pe rele. „Cine are nevoie de un Batman cand poti sa fii Batdog”, a scris ea atunci. „M-am hotarat sa ma imbrac de Halloween in fiecare sambata seara”, a anuntat ea pe Instagram intr-o postare.

Foto: Instagram/Vanessa Hudgens

Foto: Instagram/Bella Thorne