Culoarea anului 2024 aleasa de Pantone. Cum o poti integra in locuinta si vestimentatia ta

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 dec. 2023

Daca vrei sa te bucuri de tendintele noului an, alege sa folosesti aceasta culoare.

Culoarea anului 2024 este calda si neutra si, cu siguranta, va fi pe placul multor persoane. Institutul de culori Pantone a ales Peach Fuzz drept culoarea anului 2024.

Peach Fuzz este o nuanta de piersica blanda, care ne aminteste sa incetinim si sa avem grija de noi insine si de ceilalti. Numele acestei culori romantice reflecta senzualitatea tactila asociata cu aceasta nuanta: piersicile catifelate si satinate, puf, matase si catifea, toate acestea ne vin in minte cand ne gandim la combinatia de roz si portocaliu.

Culoarea anului 2024 este Peach Fuzz

Nuanta desemnata de Pantone este ideala pentru a fi integrata in viata ta de zi cu zi, fie ca optezi pentru piese de mobilier in aceasta nuanta, decoratiuni sau haine piersicii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PANTONE (@pantone)

Inspira-te de la casele de moda si formeaza o tinuta monocroma Peach Fuzz. Daca e prea mult pentru tine, e suficient sa cumperi cateva piese sau accesorii in culoarea anului 2024. De exemplu, o esarfa, o poseta sau cureaua ceasului vor fi discrete, dar suficient de potrivite pentru orice outfit.

Poti alege sa porti Peach Fuzz pe unghii, pentru o manichiura eleganta si finuta.

In ceea ce priveste locuinta, poti sa te bucuri de aceasta culoare, aducand anumite accente in caminul tau. O vaza, o noptiera sau un obiect de decor in culoarea Peach Fuzz va oferi caldura si iti va bucura privirea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1StopBedrooms (@1stopbedrooms)

Semnificatia spirituala a culorilor. Foloseste-le in functie de ce energii vrei sa atragi in viata ta

Pentru Pantone Color Institute, Peach Fuzz este o culoare potrivita pentru momentul pe care il traim, o reflectare a nevoilor si dorintelor umane de baza pe care multi le pot simti in mijlocul unor vremuri dificile.

„Peach Fuzz aduce apartenenta, inspira recalibrarea si oportunitatea de hranire a sufletului. Primim confort din PANTONE 13-1023 Peach Fuzz si ne putem gasi pacea din interior, cu impact asupra bunastarii noastre”, a declarat Leatrice Eiseman directorul executiv al Pantone, intr-un comunicat de presa.

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Ce semnificatii are si cum o poti integra in viata ta

Anul 2024 marcheaza cea de-a 25-a aniversare a decretarii de catre Pantone Color Institute a unei culori a anului.

Foto: depositphotos.com