„Dadaca” nu s-a schimbat deloc! Fran Drescher a stralucit pe covorul rosu, la 64 de ani

1
De Cristina Tudor
4 mart. 2022

Fran Drescher, cunoscuta pentru rolul sau principal din comedia de succes „Dadaca”, a fost numita presedinte al Asociatiei Actorilor SAG-AFTRA si a stralucit pe covorul rosu la gala Premiilor SAG (Screen Actors Guild Awards).

Actrita in varsta de 64 de ani pare neschimbata si arata la fel ca in urma cu mai bine de 30 de ani, cand interpreta rolul dadacei Fran Fine.

Ea a postat inainte de gala cateva imagini in care arata procesul prin care a trecut pentru a se pregati pentru marele eveniment, al carei Presedinte a fost numita anul trecut. Fran a dezvaluit ca a durat nu mai putin de trei ore pentru ca stilistii sai sa se ocupe de coafura si machiajul sau.

„Au reusit sa ma aranjeze si a durat doar trei ore”, a glumit actrita.

Vedeta a purtat o rochie neagra cu umerii goi si detalii aurii in zona decolteului. Ea a completat tinuta semnata Reem Acra cu un machiaj de tip smokey eye al ochilor, ruj de culoare nude si un coc elaborat decorat cu bijuterii.

In afara carierei sale de actrita, Drescher este si Presedintele Asociatiei SAG-AFTRA din luna septembrie a anului trecut.

„Sunt onorata sa ma aflu aici si sa celebrez acesti oameni atat de talentati. Este un eveniment minunat”, a spus actrita intr-un interviu pentru People, inainte de inceperea ceremoniei.

Fran a vorbit si despre cat de ciudat i se pare sa fie pe covorul rosu in calitate de presedinte.

„Toata lumea imi spune ‘Doamna Presedinte’ si ‘Te-am votat’ sau ‘Sunt fericit ca esti Presedintele nostru’”, a declarat actrita.

Vedeta a avut parte si de un incident amuzant in culise, la care a fost protagonista si actrita Salma Hayek.

Cu cateva momente inainte ca Salma sa urce pe scena pentru a prezenta un premiu, manusa din voal a acesteia s-a agatat in rochia lui Drescher.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: PR, Instagram – @officialfrandrescher